Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pizzaguru paljastaa: Tämä on paras juusto pizzaan

Kokeile yhdistää pizzassa sekä pehmeää mozzarellaa että mozzarellaraastetta.
Kokeile yhdistää pizzassa sekä pehmeää mozzarellaa että mozzarellaraastetta.Shutterstock
Julkaistu 01.04.2016 19:55

Tuuli Lindgren

tuuli.lindgren@mtv.fi

Suosittua pizzaravintolaa pyörittävä Antto Melasniemi neuvoo, mitä juustoa pizzaan kannattaa käyttää.

Putte's Bar & Pizza -ravintolan omistaja Antto Melasniemi pitää mozzarellajuustoa parhaana valintana pizzan päälle. Mozzarellaa myydään niin pehmeänä vedessä säilöttynä versiona kuin valmiina raasteenakin. Melasniemi kehottaa käyttämään pizzassa molempia. 

– Mozzarellaraaste pysyy hyvin koossa, pehmeä mozzarella taas saattaa yksinään päästää liikaa vettä pizzaan. Suosin itse molempien yhdistelmää. 

mozzarella2Shutterstock

Saku Tuomisen, Luca Platanian, Tuukka Kosken ja Kimmo Kivilahden Pizze-kirjan (Otava, 2015) mukaan mukaan lehmänmaidosta tehty mozzarella sopii pizzaan erinomaisesti, mutta puhvelimozzarellan kanssa on oltava tarkkana. Se on lehmänmaidosta tehtyä mozzarellaa vetisempää ja saattaa siten tehdä pizzan päälle lammikon. 

4:36Pizza margherita

Lisää aiheesta:

Älä sorru tähän pizzatäytemokaan, muistuttaa kokki Risto MikkolaKuuluuko ananas pizzaan? Kiista klassikkokysymyksestä yltyyYhdistele rohkeasti – näin syntyy täydellinen gourmet-pizza!Suomalaiset halveksuvat, Italiassa ylistetään: Et ikinä usko, mitä maailman parhaassa pizzassa on täytteenä!"Lopputulos on vetinen" – älä pilaa pizzaasi yksinkertaisella virheellä!Asiantuntija vastaa ikuisuuskysymykseen: Pitääkö juusto laittaa pizzassa täytteiden alle vai päälle?
PizzaJuustoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 5.9.14:45
    Kasvisruoka

    Keittiöpäällikön pizzavinkki kotikeittiöön: "Sillä voi oikeasti pelastaa sen pizzaperjantain"

  • 14.8.17:31
    Ruoka

    Pizzan haastajasta tuli hitti: "Voidaan puhua jo ilmiöstä"

  • 12.6.07:44
    Ruoka

    Älä sorru tähän pizzatäytemokaan, muistuttaa kokki Risto Mikkola

  • 3.6.08:40
    Ravintolat

    Kotipizzaan muutoksia: Tuttu pizza katoaa listoilta

  • 21.4.09:43
    Ruoka

    Italialaiset maistoivat Suomen suosituinta pizzaa – tämä oli reaktio ananaksesta