3:54

Pikaruokaravintolan työntekijä nosti jalat kirjaimellisesti pöydälle – Subwaysta napattu kuva saa vatsan heittämään volttia: "Ällöttävää!"

Videolta pääset kurkistamaan, kuinka kauppaketjun hampurilaiset upposivat raatiimme.

Yhdysvaltalaisesta Subway-ravintolasta napattu kuva on herättänyt terveysviranomaiset tarkistamaan ravintolan tilanteen.

Mikä olisikaan parempaa kuin nostaa jalat pöydälle pitkän työpäivän jälkeen. Useimmat ihmiset odottavat kuitenkin kotiin pääsyä ennen tätä hetkeä, mutta ei eräs pikaruokaravintolan työntekijä, joka päätti nostaa jalat kirjaimellisesti pöydälle kesken työpäivän.  

Facebookiin jaettu kuva todistaa, kuinka Michiganissa sijaitsevan Subway-ravintolan työntekijä istuu tiskin takana paljaat varpaat samalla pöydällä elintarvikkeiden kanssa.

–  Melko ällöttävää! Olen varma, että terveysviranomaisella voisi olla tähän sanottavaa. Hyvää ruokahalua, kuvan jakanut Facebook-käyttäjä Tara Renee toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuva on kerännyt tuhansia reaktioita ja kommentteja, joissa ihmiset kauhistelevat näkemäänsä. Moni kommentoija on vannonut, ettei aio syödä kyseisessä ravintolassa enää koskaan, kun toiset ovat taas sitä mieltä, että varpaat eivät taatusti ole sen likaisempia kuin puhelinkaan. 

– Bon Appefeet, eräs kommentoija toteaa leikkisästi. 

Terveysviranomaiset tarkistaneet ravintolan

WTHR.com-sivuston mukaan terveysviranomaiset vierailivat ravintolassa tarkistuskäynnillä sen jälkeen, kun kuva jalkojaan pöydällä pitävästä naisesta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Hygieniasäädösten rikkomisesta kiinni jäänyt työntekijä on pyytänyt anteeksi tekoaan ja myöntänyt, että kyseessä oli virhe.

Kyseinen yhdysvaltalaisravintola ei ole aiemmin joutunut terveysviranomaisten hampaisiin rikkomusten vuoksi, eikä puutteita ole havaittu myöskään kyseisen tapauksen jälkeen.

Lähte: Delish, WTHR

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja