Pikaruokaa arjen sankarille? Tämä kahvila on sarjakuvien ystävien unelmapaikka

hampurilainen tulessa
DC Comics liikkeen osana toimiva kahvila tarjoilee monenlaista sankariruokaa. Shutterstock

Miltä kuulostaa Batman-pizza, Superman-pannukakku tai Green Arrow'n vihreä tee? Malesialainen Batman-kahvila on parasta, mitä supersankarifani saattaa toivoa.

DC Comics Super Heroes Cafe tarjoaa asiakkailleen monenlaista superruokaa. Ravintola on pyhittänyt mustaviittaiselle sankarille jopa oman osaston, jossa tarjoillaan muun muassa lepakkokahvia ja Dark Knight -hampurilaisia.

Hampurilaiset ovat yhtä tummanpuhuvia kuin itse sankarikin. Sämpylä on värjätty mustaksi kivihiilen avulla ja päällä komeilee tuttu Batman-ikoni.

Batman-hampurilainen ei ole kuitenkaan ainoa supersankariaiheinen ruoka, jota ravintolasta saa. Muita supersankariruokia ovat esimerkiksi Superman-burritot, Green Lantern -latte, Batman-pizza ja Wonder Woman -kanasandwich.

MTV:n toimitus odottaa innokkaana, milloin Batman-burgerit liitelevät myös Suomeen. Katso alta kuvia ravintolan aterioista.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja