Piian vesipulloon muodostunut jääpala herättää hilpeyttä – huomaatko härskin yksityiskohdan?

PiiaVesipullo
Vesipulloon muodostunut jääteos naurattaa somessa. Piia Nurmi, Shutterstock

Facebookiin jaettu kuva vesipulloon muodostuneesta jääpalasta on huvittanut jo tuhansia ihmisiä. Huomaatko, mille tässä oikein nauretaan? 

Salolainen Piia Nurmi jakoi keskiviikkona Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmään kuvan vesipullosta, jonka sisälle muodostunut jääpala saattaa herättää ihmisissä erilaisia mielikuvia. 

– Jäädytettyyn vesipulloon oli Puuhamaareissun aikana muodostunut kyseenalainen taideteos, kuvatekstissä kerrotaan.

Somessa naureskellaan: "Sellainen oli Puuhamaa"

Nurmi kertoo Makuja.fi:lle lasten olleen leikkimässä, kun hän huomasi yhdessä miehen kanssa pulloon muodostuneen jääteoksen. 

– Miestäni lähinnä huvitti se, kun ryhdyin innolla kuvaamaan pulloa. Olimme jo olleet Puuhamaassa melkein koko päivän, joten helteinen väsymyskin saattoi vaikuttaa huvittuneisuuteen, Nurmi kertoo.

Facebook-ryhmässä kuva on herättänyt lukuisissa ihmisissä hilpeyttä, ja alle vuorokaudessa kuva oli jo ehtinyt kerätä tuhansia reaktioita. 

– Sellainen oli Puuhamaa, eräässä kommentissa naureskellaan. 

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja