Pienpanimo kaatoi Karhun, Olvin ja Sandelsin! Tämä yllättäjä on Suomen arvostetuin olutbrändi

laitilan oluet
Laitilan Kukko on Suomen arvostetuin olutbrändi vuosimallia 2018. Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Suomalaisten eniten arvostaman oluen titteli meni ensimmäistä kertaa pienpanimon oluelle.

Jokavuotisessa Taloututkimuksen yhteistyössä Markkinointi & Mainonta -lehden kanssa tekemässä brändien arvostus -tutkimuksessa selvitettiin kaiken kaikkiaan 541 brändin arvostusta suomalaisten keskuudessa. Olutbrändejä mukana tutkimuksessa oli yhteensä 11. 

Tutkimuksen tulokset kertovat Laitilan Kukon olevan suomalaisten eniten arvostama olutbrändi. 

Videolla näytetään, kuinka stout-olut kuuluu kaataa lasiin. Artikkeli jatkuu videon alla. 

0:28

Pienpanimoiden työlle yhä enemmän arvostusta

Vuoden 2018 tuloksissa erityisen merkillepantavaa on se, että tämä on ensimmäinen kerta, jolloin pienpanimon olutbrändi kohoaa Suomen arvostetuimmaksi.

On mieltä lämmittävää huomata, että suomalaiset arvostavat sitä johdonmukaista työtä, jota olemme viimeisen reilun 20 vuoden aikana pyrkineet tekemään. Tuoreet tulokset heijastelevat myös suurempaa kuvaa, jossa pienempien toimijoiden työlle annetaan yhä enemmän arvostusta. Tämä antaa meille reilusti virtaa myös tulevaisuuteen, niputtaa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka.

Brändien arvostus -tutkimusta on perinteisesti pidetty Suomessa parhaimpana mittarina tavallisen kuluttajan mielipiteistä ja siten sen painoarvo alan toimijoiden keskuudessa on merkittävä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja