Pettymysten pinaatti sai aikaan eeppisen somekeskustelun – ”se on kuin keski-ikäinen kasviksen muodossa”

pinaatti paistaa
Kasaan paistunut pinaatti aiheutti ruoanlaittajalle pettymyksen. Shutterstock

Paraikaa kuumana käyvän Twitter-keskustelun perusteella voidaan todeta, että kasvikset ovat selvästi asia, joka herättää ihmisten tunteita. 

Grilikausi on hyvä laittaa käyntiin tällä herkullisella kasvisreseptillä. Katso resepti videolta.

Sosiaalinen media on pullollaan erilaisia päivityksiä ja kuvapareja, joiden avulla ihmiset ovat ilmaisseet pettymyksiään; tilattu hampurilainen ei näytä lainkaan samalta kuin kuvissa, tai annos ei vastaa lainkaan ravintolan ruokalistalla kuvailtua.

Eräs Twitter-käyttäjä käynnisti samanlaisen keskustelun vihannesten ympäriltä julkaistuaan kuvan pannulla paistuvista pinaateista, jotka eivät vastanneet lainkaan odotuksia.

– Onko olemassa vihannesta, joka olisi suurempi valehtelija kuin pinaatti, Twitter-käyttäjä Imani Gandy toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa pannulla paistuu hyvin pieneltä määrältä näyttävä pinaattimäärä, vaikka todellisuudessa pannulla on alun perin yli 225 grammaa tuoretta pinaattia. Eli melkoinen määrä tuoretta pinaattia paistuneena pieneen kasaan.

Lukuisat vihannekset keskustelun kohteena

Gandyn jakama pinaattiin liittyvä pettymys on saanut ihmiset keksimään hulvattomia nimityksiä pettymyksiä tuottaville kasviksille. Esimerkiksi eräs kommentoija kuvailee selleriä vedeksi, joka on asettunut siisteiksi riveiksi.

– Parsa maistuu kitkerältä ja epätoivoiselta. Se on kuin keski-ikäinen kasviksen muodossa, toinen kommentoija toteaa.

– Munakoiso on vain öljyinen sieni, yhdessä kommentissa todetaan.

Samanlaisia kommentteja ovat herättäneet myös muut vihannekset, kuten jäävuorisalaatti, palsternakka ja kaali. 

Lähde: TheKitchn

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.