Perheenäidin nokkelaa yrttikikkaa ylistetään: "Ei voi olla totta"

Kolme hyödyllistä kikkaa maustamiseen 1:01 Kolme hyödyllistä kikkaa maustamiseen

Tiktokkaajan aikaa säästävä vinkki on otettu sosiaalisessa mediassa ilolla vastaan. Nainen itse ihmettelee, miten keksi loistavan kikan vasta nyt, kertoo uutissivusto Mirror.

Yrttien, kuten korianterin tai persiljan, käytössä monet kotikokit nyppivät lehdet yksi kerrallaan irti varresta. Tämän jälkeen hienonnettu silppu pääsee maustamaan ruokaa, mutta varsi lentää roskikseen.

Tiktokkaaja @Morielbethobertanner näyttää videollaan paljon nopeamman tavan homman hoitamiseen. Kikan avulla persiljan lehdet ovat tuossa tuokiossa leikkuulaudalla.

Tämä taianomainen työkalu löytyy lähes jokaisen suomalaisen keittiöstä.

Kyseessä on nimittäin tuiki tavallinen raastin.

Yritti laitetaan yhdestä reiästä raastimen sisään ja vedetään rauhassa sen lävitse. Näin ollen raastimen etupuolelle jäävät yrtin lehdet ja sisäpuolelta tulee ulos yrtin paljas varsi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videota on katsottu yli 1.1 miljoonaa kertaa ja se on kerännyt satoja ylistäviä kommentteja.

– Ei voi olla totta. Nerokasta! Mitä ihmettä minä olen tehnyt?! Korianteri tulee häviämään tämän taiselun!

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!