Tiktokkaajan aikaa säästävä vinkki on otettu sosiaalisessa mediassa ilolla vastaan. Nainen itse ihmettelee, miten keksi loistavan kikan vasta nyt, kertoo uutissivusto Mirror.
Yrttien, kuten korianterin tai persiljan, käytössä monet kotikokit nyppivät lehdet yksi kerrallaan irti varresta. Tämän jälkeen hienonnettu silppu pääsee maustamaan ruokaa, mutta varsi lentää roskikseen.
Tiktokkaaja @Morielbethobertanner näyttää videollaan paljon nopeamman tavan homman hoitamiseen. Kikan avulla persiljan lehdet ovat tuossa tuokiossa leikkuulaudalla.
Tämä taianomainen työkalu löytyy lähes jokaisen suomalaisen keittiöstä.
Kyseessä on nimittäin tuiki tavallinen raastin.
Yritti laitetaan yhdestä reiästä raastimen sisään ja vedetään rauhassa sen lävitse. Näin ollen raastimen etupuolelle jäävät yrtin lehdet ja sisäpuolelta tulee ulos yrtin paljas varsi.
