Pepsi Max -tölkit saattavat sisältää olutta – Hartwall poistaa myynnistä jättierän limua

bissepepsi
Shutterstock

Hartwall vetää välittömästi pois myynnistä erän Karjala 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksia ja Pepsi Max -tölkkejä, koska pakkauksiin on voinut joutua Pepsi Max -tölkkejä, joissa on sisällä olutta.

Todennäköisesti virhe on tapahtunut, kun tuotantolinjalla on ensin tölkitetty Pepsi Maxia ja sen jälkeen Karjalan 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksia. Puhdistus- ja tarkistustoimenpiteistä huolimatta linjastolle on mitä ilmeisimmin jäänyt yksittäisiä tyhjiä Pepsi Max -tölkkejä, joihin kone on ajanut olutta ja sijoittanut ne Karjalan 6x0,33 litran tölkkipakkauksiin.

Hartwall: "Olemme valtavan pahoillamme"

Toistaiseksi Hartwalliin on ottanut yhteyttä kaksi kuluttajaa, jotka molemmat olivat asioineet Lahdessa Holman Prismassa.

– Olemme valtavan pahoillamme, että tällainen virhe on tapahtunut. Suhtaudumme tapaukseen erittäin vakavasti ja tutkimme, miten se on ollut mahdollinen, Hartwallin toimitusjohtaja Tapio Pajuharju sanoo.

Hartwall pyytää kuluttajia, jotka ovat viime päivinä ostaneet Karjala 6 x 0,33 litran tölkkipakkauksen tai yksittäisen Pepsi Max -tölkin tarkistamaan pakkauksen parasta ennen -leiman ja palauttamaan vialliset tuotteet ostopaikkaan.

Tarkat tiedot takaisinvedettävästä erästä löytyvät oheisista taulukoista:

Lisätietoja: news.cision.com

Lähde: Hartwall

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.