Mainos
Mainos

Pepsi kehittelee uudenlaisia sipsejä – suunniteltu erityisesti naisten tarpeisiin: "He eivät halua rouskuttaa liian kovaäänisesti"

Pepsi Company on paljastanut kehittelevänsä paraikaa sipsejä, jotka rouskuvat ja tarttuvat sormiin mahdollisimman vähän. 

Pepsi Companyn toimitusjohtaja Indra Nooyi kertoi Freakonomics-nettiradion haastattelussa muun muassa Cheetos- ja Doritos-tuotemerkit omistavan yhtiön kehittelevän aivan uudenlaista tuotetta vain ja ainoastaan naisten tarpeita silmällä pitäen.

Erityisen näistä sipseistä tekee se, että ne eivät rousku samaan tapaan kuin tavalliset sipsit, ja niistä sormiin irtoavaa makua on pyritty vähentämään. Nooyin mukaan sipsien sotkuisuus ja kova ääni ovat asioita, joista naiset eivät sipsien syömisessä pidä.

Uusi pakkaus ja ainutlaatuinen koostumus 

Toimitusjohtajan mukaan useimmat miehet nuolevat sormiaan sipsejä syödessä, ja he jopa kaatavat pussin pohjaa suuhunsa saadakseen viimeisetkin sipsinmuruset suuhunsa. Toisin on kuitenkin naisten kohdalla.

– Uskon, että naiset haluaisivat tehdä samoin, mutta he eivät tee. He eivät halua rouskuttaa julkisesti liian kovaäänisesti. Eivätkä he nuole sormiaan reippaasti, eivätkä he halua kaataa pieniä rikkoutuneita paloja ja makua suoraan suuhunsa, Nooyin kertoo.

Sipseistä lähtevän äänen ja sormiin tarttuvan maun vähentämisen lisäksi nämä naisille suunnatut sipsit tullaan pakkaamaan pusseihin, joiden kuljettaminen ei tuota naisille ongelmia. Niiden luvataan nimittäin mahtuvan helposti myös käsilaukkuun.

Lähde: BusinessInsider  

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja