Yritys lanseerasi mikrossa lämmitettävät sipsit – vedettiin markkinoilta vain muutamaa päivää myöhemmin: "Tämä on järkyttävää"

0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?
Videolta voit poimia kätevän kikan tuttujen sipsien syömiseen.

Lämmitettävät sipsit ehtivät olla markkinoilla vain muutaman päivän, ennen kuin ne vedettiin myynnistä paloturvallisuusriskin vuoksi.

Japanilainen napostelutuotteisiin keskittyvä yritys toi vastikään markkinoille sipsiuutuuden, jollaisesta et ole osannut edes unelmoida. 

Nämä Japanin markkinoille lanseeratut sipsit myydään nimittäin mikronkestävässä pussissa, minkä ansiosta voit lämmittää herkut ennen niiden syömistä. Noin 40 sekuntia mikrossa ja aivan uudenlainen sipsinautinto on valmis.

Nämä voin ja soijakastikkeen makuiset herkut ehtivät kuitenkin olla markkinoilla vain muutaman päivän, ennen kuin valmistaja Calbee veti ne myynnistä turvallisuusriskin vuoksi.

160 000 sipsipussia vedetään myynnistä

Kaksi vuotta tuotteita suunnitelleen yrityksen saamissa palautteissa sipsipussien todettiin savuavan ja syttyvän helposti tuleen, uutisoi SoraNews-sivusto.

– Tämä on järkyttävää! eräässä kommentissa todetaan.

Toisissa kommenteissa sipsien ei puolestaan todettu kuumentuvan riittävän kuumiksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kaikki mikrot ovat erilaisia ja on vaikea määritellä, miten mikäkin toimii, eräs kommentoija totea. 

Huolta herättävien palautteiden perusteella yritys teki päätöksen vetää noin 160 000 sipsipussia pois markkinoilta. 

Eikä tässä vielä kaikki, sillä yritys oli kertonut aikaisemmin tuovansa lämmitettävistä sipseistä markkinoille uuden maun, joka oli tarkoitus lanseeraa maaliskuun 12. päivä. Uutuuden julkaisuajankohtaa tullaan todennäköisesti siirtämään tuotteessa ilmenneiden ongelmien vuoksi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja