0:41

Oletko tullut ajatelleeksi? Tästä syystä sipsipusseissa on niin paljon ilmaa

Videolla esitellään kätevä Pringles-niksi, joka saattaa helpottaa elämääsi huomattavasti.

Myönnä pois, sinäkin olet taatusti pohtinut, miksi sipsipussit tuntuvat aina olevan tyhjää täynnä? Nyt tähän kysymykseen on vihdoin vastattu!

Isolta näyttävä sipsipussi saattaa aiheuttaa herkkuja himoitsevalle pettymyksen, kun pussin sisältä paljastuukin odotettua vähemmän rapeita herkkuja Tämä ei ole kiusantekoa, vaan sipsit on pakattu ilmaa täynnä oleviin pusseihin varsin hyvästä syystä. 

– Monet ihmettelevät, miksi pusseissa on niin paljon ilmaa. Vastaus on yksinkertainen. Kyse on siitä, että ilma estää sipsejä murenemasta, Orkla Confectionery & Snacks Swedenin viestintäpäällikkö Ulrika Sten kertoo Expressen-sivustolle.

– Ensin sipsit kuljetetaan sipsitehtaalta myymälään ja sen jälkeen kuluttaja kuljettaa ne kotiinsa. Ilman ilmaa sipsit murskaantuisivat, Sten lisää.

Tehtaalla sipsipussit täytetään sipseilla ja tavallisella puhtaalla ilmalla. Kuljetuksen aikana sisältö kuitenkin pakkautuu kasaan, minkä vuoksi sinusta saattaa tuntua, että sipsipussisi ei vastaa lainkaan odotettua. 

Sten haluaa muistuttaa, että 275 gramman sipsipussi sisältää aina luvatun määrän sipsejä riippumatta siitä, kuinka ilmavassa pussissa niitä myydään.

Lähde: Expressen

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja