Oletko tullut ajatelleeksi? Tästä syystä sipsipusseissa on niin paljon ilmaa

Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? 0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?
Videolla esitellään kätevä Pringles-niksi, joka saattaa helpottaa elämääsi huomattavasti.

Myönnä pois, sinäkin olet taatusti pohtinut, miksi sipsipussit tuntuvat aina olevan tyhjää täynnä? Nyt tähän kysymykseen on vihdoin vastattu!

Isolta näyttävä sipsipussi saattaa aiheuttaa herkkuja himoitsevalle pettymyksen, kun pussin sisältä paljastuukin odotettua vähemmän rapeita herkkuja Tämä ei ole kiusantekoa, vaan sipsit on pakattu ilmaa täynnä oleviin pusseihin varsin hyvästä syystä. 

– Monet ihmettelevät, miksi pusseissa on niin paljon ilmaa. Vastaus on yksinkertainen. Kyse on siitä, että ilma estää sipsejä murenemasta, Orkla Confectionery & Snacks Swedenin viestintäpäällikkö Ulrika Sten kertoo Expressen-sivustolle.

– Ensin sipsit kuljetetaan sipsitehtaalta myymälään ja sen jälkeen kuluttaja kuljettaa ne kotiinsa. Ilman ilmaa sipsit murskaantuisivat, Sten lisää.

Tehtaalla sipsipussit täytetään sipseilla ja tavallisella puhtaalla ilmalla. Kuljetuksen aikana sisältö kuitenkin pakkautuu kasaan, minkä vuoksi sinusta saattaa tuntua, että sipsipussisi ei vastaa lainkaan odotettua. 

Sten haluaa muistuttaa, että 275 gramman sipsipussi sisältää aina luvatun määrän sipsejä riippumatta siitä, kuinka ilmavassa pussissa niitä myydään.

Lähde: Expressen

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!