Mainos

Oletko tullut ajatelleeksi? Tästä syystä sipsipusseissa on niin paljon ilmaa

Myönnä pois, sinäkin olet taatusti pohtinut, miksi sipsipussit tuntuvat aina olevan tyhjää täynnä? Nyt tähän kysymykseen on vihdoin vastattu!

Isolta näyttävä sipsipussi saattaa aiheuttaa herkkuja himoitsevalle pettymyksen, kun pussin sisältä paljastuukin odotettua vähemmän rapeita herkkuja Tämä ei ole kiusantekoa, vaan sipsit on pakattu ilmaa täynnä oleviin pusseihin varsin hyvästä syystä. 

– Monet ihmettelevät, miksi pusseissa on niin paljon ilmaa. Vastaus on yksinkertainen. Kyse on siitä, että ilma estää sipsejä murenemasta, Orkla Confectionery & Snacks Swedenin viestintäpäällikkö Ulrika Sten kertoo Expressen-sivustolle.

– Ensin sipsit kuljetetaan sipsitehtaalta myymälään ja sen jälkeen kuluttaja kuljettaa ne kotiinsa. Ilman ilmaa sipsit murskaantuisivat, Sten lisää.

Tehtaalla sipsipussit täytetään sipseilla ja tavallisella puhtaalla ilmalla. Kuljetuksen aikana sisältö kuitenkin pakkautuu kasaan, minkä vuoksi sinusta saattaa tuntua, että sipsipussisi ei vastaa lainkaan odotettua. 

Sten haluaa muistuttaa, että 275 gramman sipsipussi sisältää aina luvatun määrän sipsejä riippumatta siitä, kuinka ilmavassa pussissa niitä myydään.

Lähde: Expressen

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja