"Paras tapa laihtua" – asiantuntija paljastaa yhden simppelin tehokeinon painon pudottamiseen

Pasta parsa tomaatit
Laihdutusprojekti lähtee hyvin käyntiin, kun lisäät kasviksia ruokavalioosi. Shutterstock

Jos ravitsemusasiantuntijan pitäisi valita yksi ratkaiseva neuvo tehokkaaseen painonpudotukseen, mikä se olisi?

Jokainen laihduttamista yrittänyt sen tietää: pysyvä kilojen karistaminen ei todellakaan ole helppoa. Oikotietä onneen ei ole valitettavasti olemassa ja laihduttaminen vaatii aina itsekuria sekä keholta että mieleltä. Jos asiantuntijan pitäisi kuitenkin valita yksi tehokas keino laihtumiseen, mikä se olisi?

Kasvisten lisääminen ruokavalioon "paras tapa laihtua"

Hyvinvointisivusto Fitsugar kysyi laillistetulta ravitsemusterapeutilta, mikä yksi tehokeino on paras tapa laihtua, ja vastaus oli yksinkertainen: syö enemmän kasviksia. Ravitsemusasiantuntija Leslie Langevinin mukaan tämä yksinkertainen keino antaa täydellisen tehostartin painonpudotusprojektille ja alat saavuttaa tuloksia.

Mutta miksi? Kasvikset sisältävät pääsääntöisesti vain vähän energiaa ja hiilihydraatteja. Sen lisäksi ne ovat hyvin vesipitoisia ja niiden sisältämät kuidut auttavat pitämään sinut kylläisenä pidempään. Näin vältät myös ylimääräisen napostelun.

Aloita siis laihdutusprojektisi simppelillä muutoksella: kasvisten syönnin lisäämisellä.

Sieni-kasviswokki. 3:00

Lähde:

Fitsugar
Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!