Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paras naksuniksi: Juustonaksuista hetkessä entistä parempia!

Shutterstock
Julkaistu 13.03.2015 20:04

Hannakaisa Taskinen

hannakaisa.taskinen@mtv.fi

Ovatko juustonaksut mielestäsi parhaimmillaan, kun pussi on ollut jo päivän auki? Et ole yksin. Jos et malta odottaa, testaa tämä kätevä vinkki!

Toiset tykkäävät juustonaksuista tuoreeltaan, toiset vasta vuorokausi pussin avaamisen jälkeen, kun naksut ovat jo vähän sitkeitä. Mutta kuka jaksaa odottaa avonainen pussi nenän edessä, että naksut saavuttavat juuri oikean sitkeysasteen?

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Tässäpä helppo vinkki niille, jotka eivät jaksakaan odottaa. Saat juustonaksuista juuri sopivan sitkeitä vain parissa minuutissa!

Tee näin: Laita kattilan pohjalle vettä kiehumaan. Laita juustonaksut siivilään ja kattilan ylle. Anna juustonaksujen levätä siivilässä kaksi minuuttia sekoittaen välillä. Ja sitten herkuttelemaan!

Lähde: Allt om mat

Lisää aiheesta:

Keitettyjä kananmunia ei tarvitse kuoria lainkaan – testasimme yllättävän kikanLisa vinkkaa ovelan pakastepizzaniksin, jota et ehkä ole tullut ajatelleeksi: "Nerokasta, eikö?"Nerokas vinkki: Näin teet pizzapohjan ilman hiivaa – avaa oluttölkki!Hyvästit nuutuneelle salaatille! Tämän superhelpon niksin avulla pidennät säilyvyyttäPilko sipulia itkemättä – yksinkertainen niksi ratkaisee ongelman!Valmista itse fudgeja – vie aikaa vain viisi minuuttia!
RuokaniksitMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruokaniksit
  • 4.10.17:32
    Ruoka

    Tee minuutin kikka pakastekorvapuusteille – mielettömän hyvä lopputulos!

  • 3.10.17:13
    Ruoka

    Tiesitkö? Helppo kikka takaa mikropopcornien onnistumisen

  • 23.9.17:17
    Ruoka

    Tiesitkö tätä ketsuppikikkaa? Viimeisetkin tipat pullosta ulos

  • 21.9.09:45
    Ruoka

    Parasta keitettyä parsakaalia: Testaa Samulin kypsennyskikka

  • 20.9.09:43
    Ruoka

    Tiesitkö? Näin parsakaali kannattaakin pestä