Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paras naksuniksi: Juustonaksuista hetkessä entistä parempia!

juustonaksut
Shutterstock
Julkaistu 13.03.2015 20:04

Hannakaisa Taskinen

hannakaisa.taskinen@mtv.fi

Ovatko juustonaksut mielestäsi parhaimmillaan, kun pussi on ollut jo päivän auki? Et ole yksin. Jos et malta odottaa, testaa tämä kätevä vinkki!

Toiset tykkäävät juustonaksuista tuoreeltaan, toiset vasta vuorokausi pussin avaamisen jälkeen, kun naksut ovat jo vähän sitkeitä. Mutta kuka jaksaa odottaa avonainen pussi nenän edessä, että naksut saavuttavat juuri oikean sitkeysasteen?

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Tässäpä helppo vinkki niille, jotka eivät jaksakaan odottaa. Saat juustonaksuista juuri sopivan sitkeitä vain parissa minuutissa!

Tee näin: Laita kattilan pohjalle vettä kiehumaan. Laita juustonaksut siivilään ja kattilan ylle. Anna juustonaksujen levätä siivilässä kaksi minuuttia sekoittaen välillä. Ja sitten herkuttelemaan!

Lähde: Allt om mat

Tuoreimmat aiheesta

Ruokaniksit