Paras naksuniksi: Juustonaksuista hetkessä entistä parempia!

juustonaksut
Shutterstock

Ovatko juustonaksut mielestäsi parhaimmillaan, kun pussi on ollut jo päivän auki? Et ole yksin. Jos et malta odottaa, testaa tämä kätevä vinkki!

Toiset tykkäävät juustonaksuista tuoreeltaan, toiset vasta vuorokausi pussin avaamisen jälkeen, kun naksut ovat jo vähän sitkeitä. Mutta kuka jaksaa odottaa avonainen pussi nenän edessä, että naksut saavuttavat juuri oikean sitkeysasteen?

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Tässäpä helppo vinkki niille, jotka eivät jaksakaan odottaa. Saat juustonaksuista juuri sopivan sitkeitä vain parissa minuutissa!

Tee näin: Laita kattilan pohjalle vettä kiehumaan. Laita juustonaksut siivilään ja kattilan ylle. Anna juustonaksujen levätä siivilässä kaksi minuuttia sekoittaen välillä. Ja sitten herkuttelemaan!

Lähde: Allt om mat

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!