"Parantaa seksuaalista nautintoa ja lisää kestävyyttä" – onko tämä tulevaisuuden hittijuoma?

kahvi
Yrttikahvi sisältää ainesosia, joiden uskotaan parantavan seksuaalista suorituskykyä. Shutterstock

Kahvimerkki Stiff Bull on herättänyt kiinnostusta maailmalla erikoisen lupauksensa vuoksi – se nimittäin mainostaa juomansa "parantavan seksuaalista suorituskykyä". 

Kahvi tunnetaan voimakkaasti piristävänä juomana, mutta voiko se piristää hommia myös makuuhuoneessa?

Stiff Bull -kahvimerkki mainostaa juomansa parantavan miehen seksuaalista suorituskykyä, sillä se sisältää yrttejä, jotka vaikuttavat erektioon ja kestävyyteen. Valmistajan mukaan siinä on muun muassa guaranaa, maca-juurta ja tongat ali -kasvia, jonka uskotaan olevan luonnon oma erektiolääke. Malesialaisen yrtin uskotaan parantavan myös naisten halukkuutta ja seksuaalista nautintoa. 

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA on varoittanut juoman vaikutuksista terveyteen, sillä sen on todettu muun muassa mahdollisesti alentavan verenpainetta vaaralliselle tasolle. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!