Palkka 45 000 euroa vuodessa! Yritys etsii "päämaistajaa", jonka tehtävänä on syödä keksejä 40 tuntia viikossa

0:59 Espoolainen perheenäiti Laura tekee upeita keksejä, jotka ovat kuin taideteoksia – katso huikeat luomukset!

Briteissä avautui juuri unelmien pesti keksinystäville, kertoo muun muassa The Sun. 

Videolla: Kroonisesti sairas Laura Nores ei pystynyt aiemmin piirtämään edes suoraa viivaa paperille – nyt hän tekee huikeita keksitaideteoksia.

Englantilaisyritys etsii nyt virallista keksinmaistajaa, jonka tehtävänä on mutustella keksejä 40 tuntia viikossa 40 000 punnan eli noin 45 000 euron vuosipalkalla.

Border Biscuits -niminen keksiyritys on kehitellyt yhtiöönsä uuden ”pääkeksimaistajan” viran ja etsii nyt sopivaa kandidaattia tehtävään. Pääkeksimaistajan täytyy olla niin hyvä keksinmaistelussa, että hän erottaa ”poikkeuksellisen hyvän keksin” tavallisten keksien joukosta.

Pääkeksimaistelija saa palkkaa keksien syömisestä ja arvioinnista. Lisäksi tehtävä oikeuttaa 35 päivän vuosilomaan, alennuksiin lukuisista eri tuotteista sekä vuosittaisiin bonuksiin. Lisäksi pääkeksimaistaja pääsee kehittelemään uusia keksejä Border Biscuits -yrityksen valikoimiin.

– Paras kandidaatti kruunataan meillä pääkeksimaistajaksi ja hän johtaa intohimoista tiimiämme luomaan uusia keksiunelmia. Kannustamme ihmisiä halki maan hakemaan tätä paikkaa, keksiyhtiöstä kommentoimaan.

Brittilehti The Sun kuitenkin muistuttaa, että ihan kuka tahansa ei valitettavasti voi paikkaa saada, vaan pesti vaatii esimerkiksi korkeakoulututkintoa tai koulutusta elintarvikealalla. Keksiyritys odottaa myös leivonta-alan ja sen prosessien tuntemusta.

– Tämä on mieletön mahdollisuus jollekin, joka haaveilee herkkujen päivittäisestä kehittelystä – ja siitä saa vieläpä palkkaakin, Border Biscuits -yrityksen toimitusjohtaja Paul Parkins toteaa. 

Jos koet olevasi oikea ihminen tehtävään, mikään ei estä hakemasta pestiä täältä. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja