Pakkauksessa ei mainittu tuotteen sisältävän sinappia – valmistaja veti erän sinappikastiketta markkinoilta

sinappikastike
Sinappikastikkeen poisveto markkinoilta on aiheuttanut hämmennystä. Shutterstock

Brittiläinen kauppaketju on joutunut vetämään takaisin erän salaatinkastiketta varsin erikoisesta syystä.

Morrisons-valmistajan tuote vedettiin myynnistä sen jälkeen, kun tuoteselosteessa havaittiin puutteita. Hunaja-sinappi-salaatinkastikkeen pakkauksessa ei nimittäin ollut mainintaa eräästä allergiaa aiheuttavasta ainesosasta; sinapista. Sinapin lisäksi pakkauksesta puuttui maininta toisesta allergeenista, kananmunasta.

Asiakkaita pyydetään palauttamaan tuote

Brittiläisen terveysviranomaisen, Food Standards Agencyn, mukaan tuote voi aiheuttaa todellisen terveysriskin niille, jotka ovat allergisia tai yliherkkiä kyseisille ainesosille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen lisäksi, että kauppaketju veti tuotteen pois kauppojen hyllyiltä, se pyysi asiakkaita palauttamaan kyseisen tuotteen terveysriskien vuoksi. 

Vaikka pakkauksesta puuttui maininta kahdesta allergeenista, kaikki ihmiset eivät ole sulattaneet kauppaketjun päätöstä tuotteen poisvetämisestä. Osa sosiaalisen median käyttäjistä on osoittanut hämmennyksensä.

– Mitä maailmassa tapahtuu?! eräässä twiitissä ihmetellään.

Lähde: BatchChronicle 

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!