”Päivän C-vitamiinit helposti ja nautittavalla tavalla” – ruokakauppojen uutuus kasvattaa suosiotaan

2:08 Näin kauppojen uutuus, tuoremehupuristin toimii

Tuoreista appelsiineista mehua puristava laite on löytänyt tiensä moniin K-ryhmän ruokakauppoihin. Suosio laitetta kohtaan on ollut alusta asti suurta. 

Keskolla ei ole tiedossa tarkkaa lukumäärää siitä, kuinka monessa kaupassa tuorepuristin on, mutta arvioiden mukaan puristin on käytössä noin parissa kymmenessä kaupassa. Puristinten lukumäärä kasvaa taatusti suosion lisääntymisen myötä. 

Tällä hetkellä puristin löytyy esimerkiksi K-Citymarket Järvenpäästä, Oulun K-Supermarket Pekurista, Vihdin Nummelasta ja Helsingin keskustan Postitalosta. 

Päivän C-vitamiiniannos helpolla tavalla 

K-supermarket Postitalossa puristin on ollut käytössä nyt parin viikon ajan, ja suosio on kauppias Aki Luomasen mukaan ollut vankkaa alusta pitäen. Luomasen mukaan puristin kiinnostaa kaikkia asiakkaita, mutta etenkin terveystietoisia kuluttajia. 

– Mehu on todella hyvän makuista, juuri sopivan kirpeää ja vitamiinit säilyvät hyvin, kun puristus tapahtuu näin lähellä tuotteen nauttimista, Luomanen kertoo.

– Tässä tulee tankattua päivän C-vitamiinit helposti ja nautittavalla tavalla.

Puristimen hankinta oli Luomasen mukaan virinyt mielessä pitkään, mutta muiden kauppojen hyvät kokemukset ja laitteiston kehittyminen vahvistivat viimein päätöksen. Appelsiinimehupuristin vastaa valloillaan olevaan terveysbuumiin, mutta myös mukaan otettavien ruokien ja välipalojen alati kasvavaan kysyntään.

Puristimen suosio on vaikuttanut tietysti myös appelsiinien menekkiin. 

– Yhteen litraan puristettua mehua tarvitaan jopa yli kaksi kiloa appelsiineja, joten viikoittainen appelsiinimenekki on useita satoja kiloja, Luomanen kertoo. 


***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja