0:37

Ostitko näitä kiivejä S-ryhmän kaupasta? Älä syö – erä vedetään myynnistä

KATSO MYÖS: Näin kuorit kiivin.

SOK on ilmoittanut vetäneensä erän kiivejä myynnistä.

Yllä olevalla videolla näytetään, kuinka kiivi kuoritaan helposti.

SOK tiedottaa vetäneensä myynnistä erän kreikkalaista alkuperää olevia Rainbow-merkin kiivejä. Kiivejä on myyty 23.12.2021 alkaen S-ryhmän Prisma-, Food Market Herkku, Sokos Herkku, S-market-, ABC-market-, Sale- ja Alepa-myymälöissä.

Takaisinvedon syynä on se, että yrityksen omavalvonnassa kiiveissä on todettu EU:n määräysten ylittävä määrä kasvinsuojeluainetta. Jos olet ostanut kyseisen erän kiivejä, älä syö niitä. Hedelmät pyydetään hävittämään.

_rainbow_kiivi
Tietty kiivierä vedetään myynnistä.

Takaisinveto koskee 500 gramman Rainbow Kiivi 1lk -rasiaa. Kiivin lajike on Hayward ja alkuperämaa Kreikka. Virheellisen erän tunniste on 21.349 350. (EAN-koodi: 7340011428497). Pakkaaja AFE, Italia, Markkinoija Unacoa, Italia. 

Lähteet: SOK, Ruokavirasto

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja