Mainos

Onko tässä paras lemmenjuoma? Lue seksikkäät viinifaktat!

Erityisesti punaviiniä pidetään värinsä vuoksi rakkauden juomana. Luo seksikkäät faktat viinistä.

Hyvää viiniä pidetään klassisen romanttisena juomana ja punaviinin tiedetäänkin saavan erityisesti naiset romanttiselle tuulelle. Lue mielenkiintoiset ja seksikkäät faktat viinistä ja saa deittisi rakastumaan sinuun!

Tuoksu

Jo pelkkä viinin tuoksu saa deittikumppanisi romanttiselle tuulelle. Tuoksu muistuttaa ihmisen feromoneja eli kemikaaleja, jotka aiheuttavat intiimejä reaktioita ihmisissä.

Hehku

Lasi punaviiniä antaa ihollesi seksikkään hehkun. Viinin polyfenolit auttavat myös ehkäisemään ihon ikääntymistä.

Täyteläisyys

Viinin täyteläisyydellä on väliä. Täyteläinen viini jättää suuhun viipyilevän maun.

Muodokasta

Legendan mukaan samppanjalasi on muotoiltu Marie Antoinetten vasemman rinnan mukaan. Vaikka tämä on vain myytti, myös muiden historiallisten naisten, kuten Madam du Pompadourin ja Troijan Helenan mukaan uskotaan inspiroineen rinnan muotoisia viinilaseja.

Halu

Punaviini on rakkauden väristä ja voi saada naiset halukkaiksi. Tutkijat uskovat, että viinin sisältämät yhdisteet voivat lisätä verenvirtausta, joka johtaa suurempaan seksihalukkuuteen.

Parempaa seksiä

Naiset, jotka juovat 1–2 lasia viiniä päivittäin kokevat nauttivansa enemmän seksiä. Tutkimuksen mukaan viini voi parantaa suoritusta sängyssä, ainakin sen palautteen mukaan, jota tutkijat saivat viiniä juovilta ja juomattomilta naisilta.

LUE MYÖS: 

Lähde: Daily Meal

MTV LIFESTYLE

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja