Onko tässä helpoin pizza ikinä? Pohjalle yllättävä korvaaja, joka ei esivalmisteluja kaipaa
![Copyright: Shutterstock. tortillapizza](https://im.mtvuutiset.fi/image/7203230/landscape16_9/1600/900/8ed06b982e0754a6fd17fa219b994514/ff/tortillapizza.jpg)
Näyttää ja maistuu pizzalle – mutta on tuhat kertaa helpompi valmistaa kotona. Tässä tulee pizzadilla.
Jos mielesi tekee pizzaa, mutta vaivalloiset työvaiheet eivät houkuta, tämä ruokalaji on juuri sinua varten! Tortillaletuista ja pizzatäytteistä syntyy hetkessä maistuva herkku, joka tyydyttää taatusti pizzahimon.
Ja aivan kuten pizzaakin tehdessä, voit vaihdella täytteitä oman makusi mukaan.
Pizzadilla (1 kpl)
1 rkl oliiviöljyä
2 vehnätortillaa
¾ dl pizzakastiketta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl mozzarellaa
1 ¼ dl parmesaania raastettuna
¾ dl pepperoniviipaleita
¼ tl kuivattuja yrttejä
Kuumenna laakea pannu keskilämmöllä ja lisää öljy. Lisää yksi tortilla pannuun ja levitä noin puolet pizzakastikkeesta tortillaletun päälle. Lisää päälle myös puolet valkosipulista, mozzarellasta, parmesaanista, pepperonista ja mausteesta. Lisää täytteiden päälle toinen tortilla ja paista, kunnes juusto on sulanut ja tortilla muuttunut kullanruskeaksi.
Käännä tortilla lautasen avulla ympäri ja lisää loput täytteet pannuun. Nosta pannu uuniin ja paahda grillivastuksen alla, kunnes juusto on sulanut ja pepperonisiivut rapeutuneet. Tähän menee noin kaksi minuuttia. Viimeistele persiljalla ennen tarjoilua.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka