Onko paras suklaapatukka Kit Kat vai kenties Bounty? Ruokasivusto paljastaa, miten suklaasuosikit voi tehdä itse kotona

16.2.52748065
Ruokasivusto Tastemaden videolla opastetaan, miten voi valmistaa kotona tunnettuja ja suosittuja suklaapatukoita. imago stock&people/ All Over Press

Ruokasivusto Tastemaden videolla opastetaan, miten voi valmistaa kotona tunnettuja ja suosittuja suklaapatukoita.

Rakastatko kookoksista Bountya tai nappaatko makeishyllyltä mukaasi aina rapean Kit Kat -patukan? Tastemade -ruokasivusto paljastaa nyt, miten suositut suklaapatukat voi valmistaa helposti itse kotona.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Videolla on mukana useita suomalaisillekin tuttuja suklaapatukoita. Moni ilahtunee erityisesti Kit Katin reseptistä, sillä patukka on valtavan suosittu ympäri maailman.

Kit Kat on maailman paras suklaapatukka?

Vuonna 2018 suklaakuorrutteinen keksisuklaa Kit Kat äänestettiin maailman parhaimmaksi suklaapatukaksi. Äänestäjiä oli yli 100 000.

Ranker-sivuston jatkuvasti päivittyvässä äänestyksessä toiselle ja kolmannelle sijalle ylsivät Twix ja Snickers. Ikisuosikki Toblerone löytyi sen sijaan sijalta yhdeksän, Mars-patukka vasta sijalta 15.

Mielipiteitä jakava kookoksinen Bounty joutui tyytymään sijaan 60. 

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!