Oletko jo kokeillut? Näin valmistat helpot ja maukkaat haitariperunat

Kesän perunahitti? Näin valmistuvat helpot ja maukkaat haitariperunat 1:26 Kesän perunahitti? Näin valmistuvat helpot ja maukkaat haitariperunat
Näin haitariperunat valmistuvat.

Kokeilimme sosiaalisessa mediassa hitiksi nousseiden rapeiden haitariperunoiden valmistamista.

TikTok on täynnä erikoisia ruokaan liittyviä vinkkejä. Aina ne eivät ihan toimi, kuten äskettäin kokeilemamme erikoinen tapa valmistaa munakokkeliaSosiaalisessa mediassa villinneet haitariperunat kuitenkin ihastuttavat näyttävyydellään ja maistuvat herkullisilta.

Haitariperunoissa yhdistyvät kaikki perunan parhaat puolet. Potut ovat päältä rapeita, mutta sisältä mehevän pehmeitä. Toki uunissa paistettujen perunoiden kanssa ei oikein voi mennä maussa vikaan. Haitariperunoihin tarvitset vain yleisperunoita, öljyä ja haluamiasi mausteita.

Katso videolta kuinka helpot, mutta sitäkin herkullisemmat haitariperunat valmistetaan!

Artikkeli on uusinta toukokuulta 2021.

Osittainen lähde: Good Food Baddie

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.