Oletko jo kokeillut? Kolmen ainesosan juustokakusta tuli hitti

japanesesouffle
Shutterstock

Vain muutaman ainesosan leivonnaiset ovat nousseet suureen muotiin. Kaikki leipovat nyt kolmen ainesosan juustokakkua. 

Kolmen ainesosan japanilainen juustokakku on noussut suureksi hitiksi sosiaalisessa mediassa. Tätä yksinkertaista reseptiä on jaettu jo yli 1,6 miljoonaa kertaa. 

Aivan uusi resepti ei ole kyseessä, sillä video tämän kakun valmistuksesta lisättiin YouTubeen jo yli kaksi vuotta sitten. Kuitenkin vasta nyt tämä resepti on noussut suuren yleisön tietoisuuteen. 

Japanilainen kolmen ainesosan juustokakku on saanut suurta huomiota osakseen ennen kaikkea sen yksinkertaisuuden vuoksi.

Valmistuu kodin perusraaka-aineista

Valmistukseen tarvitset vain kolme, lähes joka taloudesta löytyvää raaka-ainetta: kananmunia, tummaa tai valkoista suklaata ja tuorejuustoa. Lopputuloksena on näyttävä ja herkullinen jälkiruokakakku. 

Myös muut helpot, vain muutaman ainesosan leivonnaiset ja jälkiruoat ovat nyt suosittuja. Herkut valmistuvat nopeasti vähällä vaivalla, joten ne sopivat erittäin hyvin rentoon kesään. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja