Oletko huomannut pienen yksityiskohdan McDonald’sin limumukeissa? Merkitys tulee monelle yllätyksenä

0:32 Mitä "nappulat" McDonald’sin limumukeissa todellisuudessa merkitsevät?

Kun tilaat McDonald'sissa asioidessasi useamman eri virvoitusjuoman mukaan, saattaa pikaruokaravintolan työntekijä hyödyntää juomien kansia näppärällä tavalla. Katso videolta, mitä limumukien kansien "nappulat" merkitsevät.

Mitä McDonald'sin limumukien kansien "nappulat" merkitsevät?

Brittilehti Mirror kertoo tuoreessa artikkelissaan McDonald'sin työntekijöiden maailmanlaajuisesta yleisestä tavasta liittyen virvoitusjuomiin.

Kun asiakas tilaa McDonald'sissa virvoitusjuomia mukaansa, niiden päälle asetellaan muovinen kansi. Kannen päällä on tekstiä ja eräänlaisia kohoumia, eli "nappuloita". Näillä nappuloilla on yllättävä merkitys, jota moni ei ehkä ole tullut ajatelleeksi. 

Selvitimme, onko "nappulatekniikka" käytössä myös Suomen McDonald'seissa ja kävimme tilaamassa kolme eri virvoitusjuomaa mukaan. Katso videolta, mitä limumukien kansien "nappulat" kertovat.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja