Oikea tapa Digestive-keksien syömiseen paljastettiin – oletko asiasta samaa mieltä?
Sosiaalisessa mediassa iloitaan paraikaa naisen löytämästä ”oikeasta” tavasta syödä suosittua keksiä. Oletko sinä syönyt keksisi aina oikein vai väärin?
Keskustelu aiheen ympäriltä sai alkunsa Amna Saleemin julkaistua maitosuklaapäällysteistä keksiä käsittelevän huomionsa Twitterissä.
Katso videolta helppojen maapähkinävoikeksien resepti. Artikkeli jatkuu videon alla.
– Kun syöt suklaapäällysteistä keksiä, syöt sitä suklaapuoli alaspäin, eikö totta? Näin pystyt nauttimaan maksimaalisesti suklaan mausta. Kyllä? nainen kyselee twiitissään.
"Loukkaus keksin syömistä vastaan"
Keksin syöminen on selvästi henkilökohtainen aihe, sillä kysymys on herättänyt Twitter-käyttäjissä sekä positiivisia että negatiivisia reaktioita.
Osa kommentoijista on sitä mieltä, että heidän tapaansa syödä keksiä on loukattu, kun toiset ovat taas ilahtuneita siitä, että joku jakoi vihdoin oikean tekniikan suurelle yleisölle.
– Soitan poliisit, tämä on loukkaus keksin syömistä vastaan, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.
Lisäksi osa twiittiin kommentoineista on paljastanut, mikä on heidän mielestään oikea tapa nauttia kyseisiä keksejä.
– Työnnän sen kokonaan suuhuni, näin nautin siitä eniten, eräs kommentoija toteaa.
Keksejä on ehdotettu nautittavan kaksi päällekkäin niin, että suklaapinnat ovat vastakkain. Tällä tavalla kaikki voittavat.
Valmistajan kommentti lopetti kiistelyn
Keksin syöminen suklaapuoli alaspäin varmistui oikeaksi tavaksi, kun eräs asiaa pohtinut kysyi asiaa keksivalmistaja McVitie’siltä.
– Kumpi puoli kuuluu ylöspäin herkullisia McVitie’sin Hobnobs-keksejä syödessä? Suklaapuoli vai keksipuoli? valmistajan Facebook-sivulla kysellään.
Valmistaja antama vastaus sinetöi vastauksen: kyllä, suklaa todella kuuluu pohjalle!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka