Mainos
Mainos

Odotettu nyhtökaura vihdoinkin myyntiin – näistä kaupoista sitä saa!

Kotimainen kasviproteiini-innovaatio nyhtökaura saapuu laajalti kauppoihin tällä viikolla. 

Nyhtökauran tuotanto on vauhdissa, ja odotettu tuote saapuu kauppoihin vielä tämän viikon aikana. S-ryhmän kaupoista Prismat myyvät nyhtökauraa lauantaista alkaen. 

– Saamme tuotteen myyntiin kaikkiin Prismoihin myöhemmin tällä viikolla. Tuotteen valmistuksen päästyä täyteen vauhtiin saamme tuotteen myyntiin laajemminkin. Nyhtökauran löytää lauantaista alkaen Prismoista kypsien lihatuotteiden ja niiden kasvipohjaisten vaihtoehtojen yhteydestä, S-ryhmän vähittäiskaupan valikoimajohtaja Antti Oksa

Myyntiin ympäri Suomea

K-kauppoihin nyhtökauraa aletaan toimittaa laajemmin torstaina 12. toukokuuta. Toistaiseksi nyhtökauraa on tullut kauppoihin pienemmissä erissä. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla sitä ovat myyneet K-supermarket Postitalo ja K-supermarket Mustapekka.

– Tuotetta on tilattu noin pariinsataan kauppaan, mutta vielä ei ole varmuutta toimitetaanko kaikki nyhtökaurat 12.toukokuuta. Nyhtökauraa tilanneita K-kauppoja on joka puolella Suomea, joten tuote ei ole pelkästään pääkaupunkiseudun juttu. Pohjoisin nyhtökauraa tilannut kauppa löytyy Rovaniemeltä asti, kertoo Keskon tiedottaja Otto Heinonen

Heinosen mukaan tuotetta on mahdollista löytää kaikenkokoisista K-kaupoista, sekä suurista K-Citymarketeista että pienistä K-Marketeista. 

– Nyhtökaura löytyy K-kaupoista useimmiten kanojen ja jauhelihojen vierestä. Tämä kuitenkin vaihtelee kaupoittain, joten jos tuotetta ei löydy, sitä kannattaa kysyä myymälähenkilökunnalta.

Alkuun odotettavissa tyhjiä hyllyjä

Antti Oksan mukaan asiakkaiden kiinnostus nyhtökauraa kohtaan on nyt jo etukäteen ollut poikkeuksellisen voimakasta. 

– Odotamme runsaan kiinnostuksen kääntyvän myös vauhdikkaaksi myynniksi. Alkuun on odotettavissa jopa tyhjiä hyllyjä, koska tuotetta on saatavilla vain rajoitettuja määriä.

– Tuotantomäärien kasvaessa ja tuotteen jakelun laajentuessa tilanne varmasti tasaantuu ja nyhtökauraa on ostettavissa normaaliin tapaan ilman ruuhkia hyllyillä.

Antti Oksa ylistää nyhtökauran osuvan useampaan vallalla olevaan ja nousevaan trendiin. 

– Tuote on kasvipohjainen, kotimainen, helppokäyttöinen ja se on vielä lisäksi kohtuuhintainen. Tuotteen taustalla on upealla tavalla suomalainen kotimaisen raaka-aineen käyttöön liittyvä ja kansainvälisestikin kiinnostava, täysin uudenlainen innovaatio. Kyseessä on mielestämme vuoden elintarvikeinnovaatio. 

Myös Keskolla uskotaan nyhtökauran löytävän kuluttajien ostoskoriin. 

– Odotamme nyhtökauran myyvän erittäin hyvin! Otto Heinonen kommentoi. 


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja