Nyt tehdään oluthistoriaa: Uudenlainen sixpack tulee myyntiin – Suomessa ensimmäinen laatuaan!

olut
Tamperelaispanimo tuo kauppoihin uudenlaisen sixpackin.

Tamperelainen Pyynikin käsityöläispanimo tuo ensimmäisenä Suomen olutmarkkinoille sixpackin, jossa kaikki oluet eivät ole samaa laatua.

Pyynikin käsityöläispanimon uutuussixpack on ainoa laatuaan, sillä se sisältää peräti kuutta erilaista olutta. Sessio-olutsarjan maistelupakki lanseerataan valtakunnallisesti kauppoihin joulukuun puolivälissä.

– Loimme kuluttajalle olutmaailmaan helposti lähestyttävän portin, joka mahdollistaa aivan uudenlaisen, monipuolisen olutnautinnon. Pakkauksen on tarkoitus myös tukea järkevää ja tiedostavaa alkoholinkulutusta, jossa humaltumishakuisuuden sijaan mietittäisiin sisältöä ja kokonaisuutta, Pyynikin käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere kertoo.

Leikkisästi kuudesti aukeavaksi maistelupakiksi nimetty sixpack sisältää yhden kutakin Sessio-olutsarjan tuotetta: Red Ale-, Stout-, White IPA-, American IPA-, Bitter- ja vehnäoluen.

Kuutta eri olutta samassa sixpackissa

Kuuden eri oluen maistelupakkaus on Pyynikin käsityöläispanimon tietojen mukaan Suomessa ensimmäinen laatuaan. 

– Tiedossamme ei ole, että Suomessa olisi koskaan aikaisemmin päivittäistavarakaupoissa myyty suljettua, kuutta erilaista olutta sisältävää olutlaatikkoa, Pere toteaa.

Ajatus erikoisesta sixpackista syntyi muutama vuosi sitten. Taival uudenlaisen pakkauksen syntymiseen on kuitenkin ollut pitkä.

– Idea on muhinut päässäni jo vuosia. Ensimmäisen kerran ajatus otettiin panimolla vakavaan harkintaan muutama vuosi sitten, ja sen toteutusprojekti vei lähes kaksi vuotta, Pere sanoo.

Valvira antoi tampereleispanimolle saatiin selkeät ohjeet siitä, kuinka uudenlainen pakkaus tulisi käytännössä toteuttaa, jotta se vastaisi suomalaisia vaatimuksia. Tästä syystä pakkaus sisältää tarkat tiedot jokaisesta sen sisältämästä tuotteesta ja asiakkailla on myös mahdollisuus ostaa oluita yksittäisinä kappaleina – samaan litrahintaan.

– Olemme lisänneet pakkaukseen tuotetietojen lisäksi myös ohjeistuksen, missä järjestyksessä oluet kannattaa nauttia, Pere kertoo.

Kuudesti aukeava maistelupakki saapuu kauppoihin joulukuun puolenvälin paikkeilla. Sessio-sarjan oluet tulevat päivittäistavarakauppojen lisäksi ravintolamyyntiin sekä pullo- että hanatuotteina.

Lähde: Pyynikin käsityöläispanimo

Missä suomalaiset juovat eniten olutta? Katso vastaus videolta!


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja