Nyt on "viinitonkalla" kokoa – tämä tynnyri kelpaisi varmasti suomalaisillekin

Kuplivaa kevääseen 5:37 Kuplivaa kevääseen

Yhdysvaltalainen viinivalmistaja on tuonut markkinoille kahdenkymmenen litran viinitynnyrit, joissa se myy eri viinilaatuja. Valitettavasti näitä viinin ystävän unelmia on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Mietitkö kuohujuomia kevään juhliin? Yllä olevalla videolla keskustellaan samppanjasta.

Yhdysvaltalainen viininvalmistaja Bridge Lane on tuonut markkinoille 19,5 litran viinitynnyrit, kertoo muun muassa Popsugar.com-sivusto. Määrä vastaa noin 26 pulloa. Yksi säiliö kustantaa 240 dollaria, noin pari sataa euroa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tynnyreissä myydään viinejä moneen makuun. On niin chardonnayta, roséeta, valkoista Merlot'a, Sauvignon Blancia kuin punaviiniäkin. 

Säiliön korkkaamisen jälkeen juoma pysyy hyvänä parisen kuukautta, avaamattomana peräti puoli vuotta. 

Suomalaisten intoa uutisen suhteen latistanee hieman tieto siitä, että kyseistä tuotetta ei valitettavasti saa kuin Yhdysvalloista.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.