Mainos

Nyt on helppoa! Katin mansikkainen kesäkakku on täydellinen juhannusjälkkäri – pohjan voit ostaa valmiinakin: "Kuka voisi vastustaa?"

Mietitkö vielä, mitä söisit juhannuksena jälkiruoaksi? Testaa Hellapoliisina tunnetun bloggaaja-yrittäjä Kati Jaakosen rapeaa marenkikakkua, joka maistuu mansikoilta ja raparperilta. Marenkipohan voit ostaa halutessasi valmiina.

Rapea marenkikakku on kesän valloittavin leivonnainen, lupaa ruoka-alan monitoiminainen, Hellapoliisi-bloggaaja Kati Jaakonen

– Kuka voisi vastustaa ihanan makeaa kakkua, jonka täytteessä maistuu kevään ensimmäiset raparperit ja pinnalla ihanat kotimaiset mansikat, Kati toteaa.

Tee pohja etukäteen – tai oikaise ja osta valmiina!

Katin mukaan kakkupohjan voi valmistaa jo ennakkoon odottamaan ja täyttää hieman ennen tarjoilua. Vaihtehtoisesti voit oikaista ja ostaa marenkipohjat valmiina. 

– Sitruunanmakuisen rahkan voit korvata myös muilla makurahkoilla tai käyttää maustamatonta rahkaa. Tarkista silloin sokerin määrä.

Katso videolta, miten upea marenkikakku valmistuu ja testaa resepti: Raparperi-pavlova – kuka voisi vastustaa Katin ihanan makeaa kesäkakkua?

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja