1:20

Nyt on helppoa! Katin mansikkainen kesäkakku on täydellinen juhannusjälkkäri – pohjan voit ostaa valmiinakin: "Kuka voisi vastustaa?"

Mietitkö vielä, mitä söisit juhannuksena jälkiruoaksi? Testaa Hellapoliisina tunnetun bloggaaja-yrittäjä Kati Jaakosen rapeaa marenkikakkua, joka maistuu mansikoilta ja raparperilta. Marenkipohan voit ostaa halutessasi valmiina.

Rapea marenkikakku on kesän valloittavin leivonnainen, lupaa ruoka-alan monitoiminainen, Hellapoliisi-bloggaaja Kati Jaakonen

– Kuka voisi vastustaa ihanan makeaa kakkua, jonka täytteessä maistuu kevään ensimmäiset raparperit ja pinnalla ihanat kotimaiset mansikat, Kati toteaa.

Tee pohja etukäteen – tai oikaise ja osta valmiina!

Katin mukaan kakkupohjan voi valmistaa jo ennakkoon odottamaan ja täyttää hieman ennen tarjoilua. Vaihtehtoisesti voit oikaista ja ostaa marenkipohjat valmiina. 

– Sitruunanmakuisen rahkan voit korvata myös muilla makurahkoilla tai käyttää maustamatonta rahkaa. Tarkista silloin sokerin määrä.

Katso videolta, miten upea marenkikakku valmistuu ja testaa resepti: Raparperi-pavlova – kuka voisi vastustaa Katin ihanan makeaa kesäkakkua?

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja