Nyt loppuu paneminen ainakin hetkellisesti: Corona-oluen tuotanto saattaa keskeytyä – syy ei varsinaisesti yllätä

corona

Corona-olutta tekevä meksikolaispanimo Grupo Modelo aikoo keskeyttää oluen panemisen. Syynä on Meksikon valtion määräys kaiken sellaisen toiminnan keskeyttämisestä, joka ei ole välttämätöntä.

Grupo Modelo sanoi olevansa valmis jatkamaan tuotantoaan niin, että 75 prosenttia väestä on etätöissä, mutta se tarvitsee tähän viranomaisten luvan.

Meksikon toinen suuri oluenvalmistaja Heineken, jonka merkkeihin kuuluvat Tecate- ja Dos Equis -oluet, saattaa sekin ajaa toimintansa alas, kertoi meksikolainen Reforma-lehti. Yhtiö ei vahvistanut tietoja.

Meksikon pohjoinen Nuevo Leonin osavaltio, jossa Heinekenin Meksikon panimot sijaitsevat, ilmoitti keskiviikkona oluen valmistuksen ja jakelun keskeyttämisestä, mikä sai aikaan välittömän ostoryntäyksen.

Corona-olut on ollut loppumattomien vitsien ja meemien aiheena sen jälkeen kun koronaviruspandemia alkoi. Sosiaalisessa mediassa on liikkunut tietoja, jonka mukaan oluen myynti olisi pudonnut Yhdysvalloissa 40 prosenttia viruksen vuoksi. Yhtiö on kiistänyt tiedot.

***

Ihmiset lähettävät ilmaiseksi olutta ”kolmannen kerroksen Samille” 2:15

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.