Ny rillataan – ja juodaan olutta! Kansallissankari Timo Jutila sai oman nimikko-oluen

Juti-olut Timo Jutila
Europhoto / Jukka Rautio

Pyynikin Käsityöläispanimo julkaisee yhteistyössä Timo "Juti" Jutilan kanssa kevään virallisen lätkäjätkäoluen maanantaina 20.3.2017.

Pyynikin Käsityöläispanimon mukaan Juti-oluella tullaan kippistelemään koko 2017 kiekkokevään kohokohdille. Timo Jutila kertoo olevansa iloinen yhteistyöstä panimon kanssa.

– On hienoa tehdä yhteistyötä nimenomaan tamperelaisen panimon kanssa. Itse olut on aivan huipputuote. Maistuu Jutille – ennen ja jälkeen pelin, täräyttää Jutila.

Juti-olut on 0,5-litraiseen tölkkiin pakattu englantilaistyyppinen rehti suodattamaton pale ale. Prosentteja perinteikkäässä oluessa on 4,7. Panimon mukaan Juti sihahtaakin auki ja suoraan makuhermoihin kuin kiekko ruotsalaisten maaliverkkoon keväällä 1995.

– Haluan jakaa tämän olutkokemuksen kaikkien ensimmäistä maailmanmestaruusvoittoamme ja hyvää olutta arvostavien kanssa, Jutila kuvailee.

Juti-olutta on myyty jo ennakkoon häkellyttävät määrät. Panimolta kerrotaan, että nyt tilataan jo tulevia valmistuseriä.

– Olemme panimolla onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme tehdä yhteistyötä Suomen kansallissankareihin lukeutuvan Timo Jutilan kanssa, Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere kertoo iloisena.

Lähde: Pyynikin käsityöläispanimo

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!