Mainos

3–1! Kauppoihin tulossa erikoiserä kulta-Karjalaa – syyn varmaan arvaatkin

Juomavalmistaja Hartwall tuo myyntiin erikoiserän kultaisia Karjala-tölkkejä Leijonien maailmanmestaruuden kunniaksi. Kyse on perinteestä, joka on toteutettu jokaisen mestaruuden yhteydessä. 

Hartwall tuo jälleen markkinoille erikoiserän kultaisia Karjala-tölkkejä. Juomayhtiön Karjala-brändi on ollut yksi Leijonien pääyhteistyökumppaneista vuodesta 1994 alkaen ja jokaista MM-kultaa on juhlittu erityiserällä kultaolutta. Tuore mestaruus ei ole poikkeus: Leijonien virallinen kisaolut onnittelee joukkuetta ja juhlistaa maailmanmestaruutta erikoiserällä kultaisia Karjala-tölkkejä.

– Oli päivänselvää, että teemme kultaoluen tämänkin voiton kunniaksi. 25-vuotinen yhteistyö Leijonien kanssa on ollut huikea matka. Haluamme onnitella Leijonia ja kiittää kaikista upeista hetkistä, Hartwallin tuotepäällikkö Pekko Koski summaa.

Tölkissä on vaaleaa, runsaasti vaahtoavaa, täyteläisen maltaista Karjala-lagerolutta. Kultaolutta löytyy kaupoista kesäkuun ensimmäisellä viikolla. 

– Kultaista tölkkiä koristaa finaalin lopputulos, 3−1, jolla Kanada kukistettiin. Mestaruutta juhlistavasta oluesta on tullut meille rakas ja tärkeä perinne. On uskomattoman hienoa päästä tekemään kulta-Karjalaa jo kolmatta kertaa, Koski hehkuttaa.

Katso videolta, miten tehdään Marko "Mörkö" Anttilan lempipasta eli "Mörkö-pasta"


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja