3–1! Kauppoihin tulossa erikoiserä kulta-Karjalaa – syyn varmaan arvaatkin

Kulta-Karjala olut 2
Kulta-Karjalatölkkiä koristaa finaalin lopputulos ja listaus tuoreista maailmanmestareista. Hartwall/Shutterstock

Juomavalmistaja Hartwall tuo myyntiin erikoiserän kultaisia Karjala-tölkkejä Leijonien maailmanmestaruuden kunniaksi. Kyse on perinteestä, joka on toteutettu jokaisen mestaruuden yhteydessä. 

Hartwall tuo jälleen markkinoille erikoiserän kultaisia Karjala-tölkkejä. Juomayhtiön Karjala-brändi on ollut yksi Leijonien pääyhteistyökumppaneista vuodesta 1994 alkaen ja jokaista MM-kultaa on juhlittu erityiserällä kultaolutta. Tuore mestaruus ei ole poikkeus: Leijonien virallinen kisaolut onnittelee joukkuetta ja juhlistaa maailmanmestaruutta erikoiserällä kultaisia Karjala-tölkkejä.

– Oli päivänselvää, että teemme kultaoluen tämänkin voiton kunniaksi. 25-vuotinen yhteistyö Leijonien kanssa on ollut huikea matka. Haluamme onnitella Leijonia ja kiittää kaikista upeista hetkistä, Hartwallin tuotepäällikkö Pekko Koski summaa.

Tölkissä on vaaleaa, runsaasti vaahtoavaa, täyteläisen maltaista Karjala-lagerolutta. Kultaolutta löytyy kaupoista kesäkuun ensimmäisellä viikolla. 

– Kultaista tölkkiä koristaa finaalin lopputulos, 3−1, jolla Kanada kukistettiin. Mestaruutta juhlistavasta oluesta on tullut meille rakas ja tärkeä perinne. On uskomattoman hienoa päästä tekemään kulta-Karjalaa jo kolmatta kertaa, Koski hehkuttaa.

Katso videolta, miten tehdään Marko "Mörkö" Anttilan lempipasta eli "Mörkö-pasta"

0:58

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja