3–1! Kauppoihin tulossa erikoiserä kulta-Karjalaa – syyn varmaan arvaatkin
Juomavalmistaja Hartwall tuo myyntiin erikoiserän kultaisia Karjala-tölkkejä Leijonien maailmanmestaruuden kunniaksi. Kyse on perinteestä, joka on toteutettu jokaisen mestaruuden yhteydessä.
Hartwall tuo jälleen markkinoille erikoiserän kultaisia Karjala-tölkkejä. Juomayhtiön Karjala-brändi on ollut yksi Leijonien pääyhteistyökumppaneista vuodesta 1994 alkaen ja jokaista MM-kultaa on juhlittu erityiserällä kultaolutta. Tuore mestaruus ei ole poikkeus: Leijonien virallinen kisaolut onnittelee joukkuetta ja juhlistaa maailmanmestaruutta erikoiserällä kultaisia Karjala-tölkkejä.
– Oli päivänselvää, että teemme kultaoluen tämänkin voiton kunniaksi. 25-vuotinen yhteistyö Leijonien kanssa on ollut huikea matka. Haluamme onnitella Leijonia ja kiittää kaikista upeista hetkistä, Hartwallin tuotepäällikkö Pekko Koski summaa.
Tölkissä on vaaleaa, runsaasti vaahtoavaa, täyteläisen maltaista Karjala-lagerolutta. Kultaolutta löytyy kaupoista kesäkuun ensimmäisellä viikolla.
– Kultaista tölkkiä koristaa finaalin lopputulos, 3−1, jolla Kanada kukistettiin. Mestaruutta juhlistavasta oluesta on tullut meille rakas ja tärkeä perinne. On uskomattoman hienoa päästä tekemään kulta-Karjalaa jo kolmatta kertaa, Koski hehkuttaa.
Katso videolta, miten tehdään Marko "Mörkö" Anttilan lempipasta eli "Mörkö-pasta"
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Brie-parsataskut
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut