No nyt on ovelaa! Mikaelin viinitonkkakikkaa kannattaa kokeilla: "Äärimmäisen kätevä konsti"
Baarimestari Mikael Karttunen demonstroi, miten viinin hanapakkausta kannattaa käsitellä ja miten tonkkaviinin saa pysymään kylmänä.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on kerrottu jo aiemmin muutamia hyödyllisiä viinitonkkaniksejä. Yksi kätevimmistä lienee hanapakkauksen oikeaoppinen avaamistapa.
Altia Akatemian baarimestari Mikael ”MikGyver” Karttunen demonstroi videolla, miten hanapakkauksen saa auki todella sujuvasti. Lisäksi Mikaelilla on takataskussaan myös toinen ovela niksi. Baarimestari on tehnyt hanapakkauksen pohjaan viillot ja piilottanut pakkauksen sisään ”yllätyksen”.
– Äärimmäisen kätevä konsti, Mikael kuvailee niksiä.
Katso videolta Mikaelin nokkelat vinkit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan