No nyt on melkoinen jäätelöuutuus! Suosittu leipomo teki jotain, mitä Suomessa ei ole ennen nähty
Suomen parhaaksi leipomoksikin valittu MBakery tuo kesäksi jäätelönystäville erikoisen uutuudeen.
Turkulainen konditoria MBakery tuo tänä kesänä kahviloidensa valikoimiin savuavan gelato-jäätelöannoksen. Uutuus tullaan näkemään myös kesän eri tapahtumissa, kuten Ruisrockissa.
MBakery on tunnettu halustaan kehittää massasta poikkeavia leivonnaisia ja muita tuotteita. Tästä syystä tähänkin kessään lähdettiin etsimään ideaa Australiasta asti.
– Savuavia jäätelöannoksia myydään maailmalla paljon, mutta meidän pitäisi nyt olla Suomessa ensimmäisiä, jotka tekevät Suomessa gelato-annoksia tällä tapaa, kertoo MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala.
Gelatoihin tuleva jäätelö on MBakeryn omaa käsialaa. Hietalan mukaan jäätelön eteen on nähty paljon vaivaa ja leipomo on investoinnut muun muassa uuteen jäätelökoneeseen sekä henkilökunnan kouluttamiseen.
MBakeryn Savuavat jäätelöannokset ovat herättäeet paljon kiinnostusta sosiaalisessa mediassa ja maistatusten yhteydessä jo nyt. Kun Hietalalta on kysytty, mikä on annoksen salaisuus on vastaus ollut ”ripaus taikuutta”.
Uutuusjäätelö lanseerataan keskiviikkona 10.5. Turun Kauppahallissa sijaitsevassa MBakery Caféssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa