No nyt on melkoinen jäätelöuutuus! Suosittu leipomo teki jotain, mitä Suomessa ei ole ennen nähty

18405370_120332000693073747_2062018774_o
MBakeryn Mikko Hietala toi Suomeen savuavan jäätelön. MBakery

Suomen parhaaksi leipomoksikin valittu MBakery tuo kesäksi jäätelönystäville erikoisen uutuudeen.

Turkulainen konditoria MBakery tuo tänä kesänä kahviloidensa valikoimiin savuavan gelato-jäätelöannoksen. Uutuus tullaan näkemään myös kesän eri tapahtumissa, kuten Ruisrockissa.

MBakery on tunnettu halustaan kehittää massasta poikkeavia leivonnaisia ja muita tuotteita. Tästä syystä tähänkin kessään lähdettiin etsimään ideaa Australiasta asti.

– Savuavia jäätelöannoksia myydään maailmalla paljon, mutta meidän pitäisi nyt olla Suomessa ensimmäisiä, jotka tekevät Suomessa gelato-annoksia tällä tapaa, kertoo MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala.

Gelatoihin tuleva jäätelö on MBakeryn omaa käsialaa. Hietalan mukaan jäätelön eteen on nähty paljon vaivaa ja leipomo on investoinnut muun muassa uuteen jäätelökoneeseen sekä henkilökunnan kouluttamiseen.

MBakeryn Savuavat jäätelöannokset ovat herättäeet paljon kiinnostusta sosiaalisessa mediassa ja maistatusten yhteydessä jo nyt. Kun Hietalalta on kysytty, mikä on annoksen salaisuus on vastaus ollut ”ripaus taikuutta”.

Uutuusjäätelö lanseerataan keskiviikkona 10.5. Turun Kauppahallissa sijaitsevassa MBakery Caféssa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!