No nyt on melkoinen jäätelöuutuus! Suosittu leipomo teki jotain, mitä Suomessa ei ole ennen nähty

18405370_120332000693073747_2062018774_o
MBakeryn Mikko Hietala toi Suomeen savuavan jäätelön. MBakery

Suomen parhaaksi leipomoksikin valittu MBakery tuo kesäksi jäätelönystäville erikoisen uutuudeen.

Turkulainen konditoria MBakery tuo tänä kesänä kahviloidensa valikoimiin savuavan gelato-jäätelöannoksen. Uutuus tullaan näkemään myös kesän eri tapahtumissa, kuten Ruisrockissa.

MBakery on tunnettu halustaan kehittää massasta poikkeavia leivonnaisia ja muita tuotteita. Tästä syystä tähänkin kessään lähdettiin etsimään ideaa Australiasta asti.

– Savuavia jäätelöannoksia myydään maailmalla paljon, mutta meidän pitäisi nyt olla Suomessa ensimmäisiä, jotka tekevät Suomessa gelato-annoksia tällä tapaa, kertoo MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala.

Gelatoihin tuleva jäätelö on MBakeryn omaa käsialaa. Hietalan mukaan jäätelön eteen on nähty paljon vaivaa ja leipomo on investoinnut muun muassa uuteen jäätelökoneeseen sekä henkilökunnan kouluttamiseen.

MBakeryn Savuavat jäätelöannokset ovat herättäeet paljon kiinnostusta sosiaalisessa mediassa ja maistatusten yhteydessä jo nyt. Kun Hietalalta on kysytty, mikä on annoksen salaisuus on vastaus ollut ”ripaus taikuutta”.

Uutuusjäätelö lanseerataan keskiviikkona 10.5. Turun Kauppahallissa sijaitsevassa MBakery Caféssa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja