Nestettä jogurtin päällä purkissa? Älä missään nimessä kaada sitä pois!

jogurtti
Shutterstock

Mitä sinä teet jogurtin päällä lilluvalle ylimääräiselle nesteelle, kun avaat purkin?

Olet varmasti huomannut joskus jogurttipurkkia avatessasi, kuinka herkullisen jogurtin päälle on muodostunut epäilyttävä kerros vetistä nestettä. Mutta mitä nesteelle oikeastaan pitäisi tehdä? Monet kaatavat sen samantien viemäriin, toiset ehkä sekoittavat jogurtin joukkoon.

Jogurtin päällä lilluva neste saattaa näyttää ällöttävältä, mutta on todellisuudessa kuitenkin ravinnerikasta. Neste kannattaa sekoittaa joukkoon, sillä se on proteiini-, kalium- ja kalsiumpitoista heraa. Kun sekoitat heran jogurtin joukkoon, se paitsi lisää jogurtin ravinnepitoisuutta myös tekee herkun koostumuksesta pehmeämpää.

Jos heraneste ällöttää sinua liikaa, kannattaa ravistaa jogurttipurkkia ennen sen avaamista.

Lähde: Fitsugar

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!