Nestettä jogurtin päällä purkissa? Älä missään nimessä kaada sitä pois!

jogurtti
Shutterstock

Mitä sinä teet jogurtin päällä lilluvalle ylimääräiselle nesteelle, kun avaat purkin?

Olet varmasti huomannut joskus jogurttipurkkia avatessasi, kuinka herkullisen jogurtin päälle on muodostunut epäilyttävä kerros vetistä nestettä. Mutta mitä nesteelle oikeastaan pitäisi tehdä? Monet kaatavat sen samantien viemäriin, toiset ehkä sekoittavat jogurtin joukkoon.

Jogurtin päällä lilluva neste saattaa näyttää ällöttävältä, mutta on todellisuudessa kuitenkin ravinnerikasta. Neste kannattaa sekoittaa joukkoon, sillä se on proteiini-, kalium- ja kalsiumpitoista heraa. Kun sekoitat heran jogurtin joukkoon, se paitsi lisää jogurtin ravinnepitoisuutta myös tekee herkun koostumuksesta pehmeämpää.

Jos heraneste ällöttää sinua liikaa, kannattaa ravistaa jogurttipurkkia ennen sen avaamista.

Lähde: Fitsugar

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja