Mitä sinä teet jogurtin päällä lilluvalle ylimääräiselle nesteelle, kun avaat purkin?
Olet varmasti huomannut joskus jogurttipurkkia avatessasi, kuinka herkullisen jogurtin päälle on muodostunut epäilyttävä kerros vetistä nestettä. Mutta mitä nesteelle oikeastaan pitäisi tehdä? Monet kaatavat sen samantien viemäriin, toiset ehkä sekoittavat jogurtin joukkoon.
Jogurtin päällä lilluva neste saattaa näyttää ällöttävältä, mutta on todellisuudessa kuitenkin ravinnerikasta. Neste kannattaa sekoittaa joukkoon, sillä se on proteiini-, kalium- ja kalsiumpitoista heraa. Kun sekoitat heran jogurtin joukkoon, se paitsi lisää jogurtin ravinnepitoisuutta myös tekee herkun koostumuksesta pehmeämpää.
Jos heraneste ällöttää sinua liikaa, kannattaa ravistaa jogurttipurkkia ennen sen avaamista.
Lähde: Fitsugar
MTV LIFESTYLE