Nestettä jogurtin päällä purkissa? Älä missään nimessä kaada sitä pois!
Mitä sinä teet jogurtin päällä lilluvalle ylimääräiselle nesteelle, kun avaat purkin?
Olet varmasti huomannut joskus jogurttipurkkia avatessasi, kuinka herkullisen jogurtin päälle on muodostunut epäilyttävä kerros vetistä nestettä. Mutta mitä nesteelle oikeastaan pitäisi tehdä? Monet kaatavat sen samantien viemäriin, toiset ehkä sekoittavat jogurtin joukkoon.
Jogurtin päällä lilluva neste saattaa näyttää ällöttävältä, mutta on todellisuudessa kuitenkin ravinnerikasta. Neste kannattaa sekoittaa joukkoon, sillä se on proteiini-, kalium- ja kalsiumpitoista heraa. Kun sekoitat heran jogurtin joukkoon, se paitsi lisää jogurtin ravinnepitoisuutta myös tekee herkun koostumuksesta pehmeämpää.
Jos heraneste ällöttää sinua liikaa, kannattaa ravistaa jogurttipurkkia ennen sen avaamista.
Lähde: Fitsugar
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti