Nerokkaat pizzaniksit – oletko jo kokeillut?

pizza
Shutterstock

Haluatko olla oikea pizzaguru? Kokeile Buzzfeedin videolla esiteltyjä vinkkejä ja pizzan syömisestä tulee entistä nautinnollisempaa!

Tuottaako pizzan uudelleenlämmitys ongelmia? Entä onko sinua koskaan ärsyttänyt, kun pizza ehtii jäähtyä matkalla pizzeriasta kotiin? Buzzfeedin videolta näet seitsemän eri pizzaniksiä.

Tässä esimerkkejä nikseistä:

1. Haitko lempipizzaasi pizzeriasta, mutta pelkäät sen jäähtyvän ennen kuin olet päässyt kotiin? Ei hätää, laita pizza etupenkille ja istuinlämmitys päälle!

2. Entä haluaisitko syödä eiliseltä jäänyttä pizzaa? Laita pizza mikroon vesilasillisen kanssa ja sen kuori lämpenee juuri sopivasti.

3. Voit lämmittää pizzan uudelleen myös vohveliraudalla. Laita pohjalle pala pizzaa täytteet ylöspäin ja sen päälle samanlainen pala täytteet alaspäin. Tuloksena on erityisen maukas pizza!

Entä, miten saat pizzaboksin mahtumaan jääkaappiin? Katso kaikki 7 pizzaniksiä Buzzfeedin videolta:

Lähde: Buzzfeed

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja