Nerokas niksi muuttaa tapasi syödä maissia – vallankumouksellisella videolla jo yli 8,4 miljoonaa silmäparia: ”Olen elänyt valheessa koko elämäni”

shutterstock_126279515
Maissin syöminen helpottuu huomattavasti, kun otat avuksi puisen grillitikun.

Grillattu tai uunissa paahdettu maissi on mitä herkullisinta, mutta tunnetusti melko haastavaa syötävää. Sosiaalisessa mediassa leviävän videon avulla voit sanoa hyvästit sotkulle. 

Jokainen maissia joskus syönyt tietää, kuinka haastavaa maissintähkän jyrsiminen voi oikein olla; aterian päätteeksi maissinjyviä saattaa olla enemmän naamallasi kuin suussasi. Maissin syömiseen on kuitenkin olemassa huomattavasti siistimpi ja helpompi tapa.

Twitterissä julkaistu video elämää helpottavasti maissiniksistä on saanut tuhat päisen yleisön silmät avautumaan. Videolla näytetään, kuinka yksinkertaista maissin syöminen voi olla – tarvitset vain pitkän tikun.

Videolla yli 8 miljoona näyttökertaa

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on työntää tikku maissirivin sisään ja nostaa tikun avulla maissit irti tähkästä. Pienet maissipalat jäävät tikkuun, josta sinun on helppo noukkia ne suuhusi.

Tämä niksi ratkaisee myös ongelman, jossa puolet maissinjyvistä jää kiinni tähkään ja puolet hampaisiisi. Tikun avulla maissinjyvät irtoavat tähkästä kokonaan, ja aterian päätteeksi lautasellasi odottaa täysin puhdas tähkä. Mahtavaa, vai mitä?

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Video on kerännyt 8,45 miljoonaa näyttökertaa ja 80 000 kommenttia. Osa kommentoijista kertoo yhä luottavansa perinteiseen tapaan syödä maissia, ja osa taas epäilee, että tämä uusi tapa lisää potilasmääriä ensiavussa.

– Jos kokeilisin tätä, uskoisin, että lävistäisin tikulla käteni, eräässä kommentissa pohditaan. 

Vaikka epäilijöitä löytyy, osa videon nähneistä kertoo heidän maailmansa mullistuneen tämän niksin myötä.

– Olen elänyt valheessa koko elämäni, eräs kommentoija toteaa.

Lähde: Metro  

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja