Nämä yllättävät ruoat kannattaakin pakastaa – maistuvat paremmalta!

Rypäleet
Pakastetut rypäleet ovat kuin pieniä jäätelöpalloja. Shutterstock

Maistuisiko kylmä herkku? Monia tuttujakin ruokia voi pakastaa, jolloin niillä voi korvata vaikka jäätelön.

Popsugar listasi yhteen ruokia, joista tulee todellista herkkua pakastamalla. Pakastettu jogurtti tai banaani korvaa helposti makean ja sokerisen jäätelön. Kokeile pakastaa näitä kotoa löytyviä ruokia ja hämmästy!

1. Suklaavanukas

Pakastettu suklaavanukas muistuttaa paljon suklaajäätelöä. Anna vanukkaan sulaa hetki lämpimässä ennen nauttimista. Suklaan ystävät rakastuvat tähän jäädytettyyn herkkuun.

2. Viinirypäleet

Pakastetut viinirypäleet ovat kuin kylmiä karkkeja tai pieniä sorbettipalloja. Jäisiä rypäleitä voi käyttää myös jäähdyttämään juomaa.

3. Jogurtti

Jäädytetystä jogurtista tulee kotipakastimessa melkein kuin jäätelöä. Kokeile pakastaa esimerkiksi maustamatonta jogurttia ja tarjoile se tuoreiden marjojen kanssa.

4. Banaani

Pakastettu banaani on erinomainen herkku, jota voi dipata vaikka suklaakastikkeeseen. Jäätyneestä banaanista voi tehdä vaikka tehosekoittimella jäätelöä. Parasta on, että joukkoon ei tarvitse lisätä mitään.

5. Vadelmat

Vadelmat kannattaa pakastaa tuoreena ja valmiiksi puhdistettuna. Kylmät vadelmat toimivat sellaisenaan välipalana tai vaikka vesilasissa maustaen juoman.

6. Nallekarkit

Pehmeät nallekarkit toimivat erittäin hyvin pakastettuna. Niiden maku tulee paremmin esille ja rakenne muuttuu jämäkämmäksi. Näitä herkkuja kelpaa järsiä.

7. Snickers-suklaapatukka

 Vaikka kyseisestä patukasta onkin saatavilla jäätelöaltaassa oma versionsa, kannattaa kokeilla perinteisenkin patukan pakastamista. Suolainen, makea ja samaan aikaan kylmä suklaapatukka sananmukaisesti sulaa suussa.

Lähde: Popsugar.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja