Nämä karkit ovat todistetusti pahoja – oletko samaa mieltä?

shutterstock_257123965
Shutterstock

Millaisista karkeista sinä pidät? Entä mitkä makeiset ovat mielestäsi pahoja? Makuja.fi otti selvää, mitkä karkit eivät ole suomalaisten mieleen.

Karkkimaku jakaa ihmisiä ja monelle on selvää, millaisia karkkeja ei tulisi naposteltua edes hätätilanteessa pahimpaan makeannälkään. Irtokarkkihyllyn edessä tietyt makeiset jäävät aina hyllyyn, mutta mitkä karkit eivät ole suomalaisten mieleen?

Candy Kingin tuote- ja markkinointipäällikkö Janne Mäkinen kertoo, mitkä irtokarkit heidän valikoimissaan ovat Suomessa vähiten myytyjä.

– Marsipaanimakeiset eivät ole suomalaisten suosikkeja, Mäkinen toteaa.

Marsipaanituotteiden ohella myös useat kovat karkit ja vaahtomakeiset jäävät monelta suomalaiselta hyllyyn.

– Kovien karamellien sekä vaahtomakeisten kysyntä on vähäisempää, mutta niillekin löytyy oma kuluttajakuntansa, Mäkinen jatkaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja