Näky supermarketin lihatiskiltä on saanut asiakkaat raivoihinsa – ymmärrätkö miksi?

0:34 Porkkanainen jauhelikastike

Ensisilmäyksellä australialaisen supermarketin lihatiski näyttää samalta kuin missä tahansa ruokakaupassa. Tarkkasilmäiset asiakkaat ovat kuitenkin huomanneet tiskissä poikkeuksen, joka on saanut lukuisat ihmiset raivoihinsa.

Katso videolta perinteisen jauhlihakastikkeen resepti.

Australialainen Woolworths-supermarketti on joutunut vihaisten asiakkaiden kynsiin lihatiskinsä vuoksi. Keskellä naudasta, possusta ja kanasta valmistettuja tuotteita komeilee jauheliha, joka lähemmän tarkastelun perusteella paljastuu täysin kasviperäiseksi tuotteeksi.

Monet asiasta tyrmistyneet ihmiset käyvät sosiaalisessa mediassa kiivasta keskustelua siitä, mitä kaupan henkilökunnan päässä oikein liikkuu.

"Mutta miksi se on laitettu lihaosastolle?"

Vaikka Funky Fields tuotemerkin uutuus vastaakin alati kasvavaan vegaanitrendiin, sen sijoittaminen keskelle lihatuotteita on herättänyt närkästystä. Vegaanit eivät välttämättä löydä tuotetta, sillä yleensä he kiertävät lihatiskin kaukaa.

– Tämä on fantastista! Kasviperäistä jauhelihaa. Kiitos! Mutta miksi se on laitettu lihaosastolle? eräs asiakas kyselee supermarketin Facebook-sivulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En mene tähän hyllyväliin, enkä osta sitä kuolleiden eläimien läheltä. Parempi olisi sijoittaa se muiden lihavapaiden tuotteiden joukkoon, toinen asiakas kirjoittaa.

Woolworthsin tiedottaja perusteli Dailymail-sivustolle kasvisperäisen tuotteen sijoittamisen lihatiskille palvelevan niitä ihmisiä, jotka haluavat vähentää lihan kulutusta ja löytää uusia kasviperäisiä vaihtoehtoja. 

– Siinä on sama koostumus, samat ruoanlaitto-ominaisuudet ja se maistuu lihalle, tiedottaja kertoo.

Lähde: Dailymail 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja