Näkkileipää poistetaan myynnistä Suomessa – voi sisältää hometoksiinia!
Polarbröd Ab ilmoittaa vetäneensä myynnistä näkkileipää. Syy takaisinvetoon on se, että tuotteiden valmistuksessa käytetyssa ohrajauhossa on havaittu kohonneita pitoisuuksia hometoksiinia.
Takaisinveto koskee Aito Pyöreä Polar -näkkileipää, joka on pakattu 280 gramman pakkauksiin. Tuotteen parasta ennen –päiväys on 20.05.2017-17.07.2017 välisenä aikana.
Tuotetta on ollut myynnissä eri vähittäiskauppaketjujen (Kesko, SOK, Tuko) myymälöissä eri puolella Suomea. Tuotteen syöminen ei aiheuta välitöntä vaaraa, mutta pidempiaikainen altistuminen suurille okratoksiini A-pitoisuuksille saattaa aiheuttaa haittavaikutuksia.
Tuotteita ostaneita kuluttajia pyydetään ottamaan yhteyttä ostoksen hyvitystä varten Polarbröd Ab:n asiakaspalveluun.
Lähde: Polarbröd Ab
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan