Näkkileipää poistetaan myynnistä Suomessa – voi sisältää hometoksiinia!

näkkileipä_takaisinveto
Polarbröd

Polarbröd Ab ilmoittaa vetäneensä myynnistä näkkileipää. Syy takaisinvetoon on se, että tuotteiden valmistuksessa käytetyssa ohrajauhossa on havaittu kohonneita pitoisuuksia hometoksiinia.

Takaisinveto koskee Aito Pyöreä Polar -näkkileipää, joka on pakattu 280 gramman pakkauksiin. Tuotteen parasta ennen –päiväys on 20.05.2017-17.07.2017 välisenä aikana.

Tuotetta on ollut myynnissä eri vähittäiskauppaketjujen (Kesko, SOK, Tuko) myymälöissä eri puolella Suomea. Tuotteen syöminen ei aiheuta välitöntä vaaraa, mutta pidempiaikainen altistuminen suurille okratoksiini A-pitoisuuksille saattaa aiheuttaa haittavaikutuksia.

Tuotteita ostaneita kuluttajia pyydetään ottamaan yhteyttä ostoksen hyvitystä varten Polarbröd Ab:n asiakaspalveluun.

Lähde: Polarbröd Ab 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.