Nainen yllättyi ostamansa kananmunan sisällöstä: "Voin todella pahoin"

kananmuna
Brittinainen löysi ostamastaan kananmunasta ikävän yllätyksen. Shutterstock

Aldi-ruokakaupassa Isossa-Britanniassa asioinut nainen koki yllätyksen avattuaan ostamansa munakennon.

Lavern Dooley -niminen nainen oli juuri rikkomassa kananmunaa paistaakseen sen pannulla, kun hän huomasi jotain todella kummallista. Näytti siltä, kuin kananmunan kärjestä tulisi ulos pieni lonkero.

– Olin juuri ottamassa kananmunaa käteeni, kun huomasin jonkin oudon jutun tulevan siitä ulos. Näkemykseni mukaan se oli jotain, joka yritti päästä kananmunasta ulos, Dooley kertoi Mirror-lehdelle.

– Voin todella pahoin ja luulin, että keittiön pöydälle ilmestyy kohta kana. Kun koskin lonkerolta näyttänyttä uloketta tajusin, että se oli kuollut, Dooley kertoi.

Kananmunien paistaminen keskeytyi Dooleyn osalta samalta istumalta, ja hän heitti kaikki kummallisen munan kanssa samassa kennossa olleen kananmunat suoraan roskiin.

Aldin johdossa selvitetään nyt kuumeisesti, mikä Dooleyn tekemä löydös todella on. Vielä ei kuitenkaan olla saatu varmuutta siitä, mikä kananmunasta löytynyt "lonkero" todella on. Yritys pahoitteli syvästi tapahtunutta Dooleylle.

Lähde: Mirror


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.