Nainen tunkeutui luvatta kauppaan erikoisesta syystä: "Kakku on liian hyvää, että voisin pysyä poissa"

suklaakakku
Kuvituskuva. Shutterstock

Välttämättäkin herää kysymys, miten hyvää tämä kakku voi olla.

Mitä olisitkaan valmis tekemään todella hyvän ruoan vuoksi? Useat meistä ovat ainakin valmiita käyttämään paljon aikaa ja vaivaa tai maksamaan suuriakin summia rahaa. Harvat varmasti ovat valmiita rikkomaan lakia vain hyvän ruoan tähden. Näin kuitenkin teki yhdysvaltalainen nainen.

Pennsylvaniassa, South Union Townshipissa nainen pidätettiin, kun hän tunkeutui paikalliseen Walmart-kauppaan. Nainen rikkoi aiemmin tässä kuussa annettua määräystä, jonka mukaan hän ei saisi asioida enää kaupassa.

34-vuotias Stephanie Datsko rikkoi määräystä poliisin mukaan siksi, koska "Walmartin myymä kakku on liian hyvää, että voisin pysyä poissa".

Datsko joutuu oikeuden eteen ensi kuussa. Epäselvää on, miksi naiselta oli kielletty kaupassa asioiminen aiemmin. Siitäkään ei ole tietoa, millainen kakku on kyseessä.

Walmart on yhdysvaltalainen suuri vähittäiskauppaketju, joka myy kaikkea ruoasta vaatteisiin, kodintarvikkeisiin ja kauneustuotteisiin.

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja