Mainos

Sharon tilasi syntymäpäiväkakun miesystävälleen – lopputulos yllätti täysin: "Olin melko järkyttynyt"

Kakuntekijä esti naisen yhteydenottopyynnöt, kun tämä olisi halunnut valittaa epäonnistuneesta kakusta.

Newcastlessa, Englannissa asuva Sharon Bijin päätti tilata 32 vuotta täyttävälle miesystävälleen syntymäpäiväkakun. Miesystävä Jay on kehonrakentaja, joten Sharon halusi juhliin hauislihaksen muotoisen kakun.

Sharon otti yhteyttä Facebookista löytämäänsä kakuntekijään ja laittoi kuvan samankaltaisesta hauiskakusta, jonka halusi. Kun kakku lopulta syntymäpäivänä saapui, joutui Sharon kokemaan karvaan yllätyksen.

– Sen piti näyttää kehonrakentajan kädeltä. Nainen sanoi, että voisi tehdä siitä vielä paremman. Kun menin hakemaan kakkua, hän sanoi, ettei kannata vielä avata sitä, koska silloin satoi. Mutta kun pääsin kotiin ja näin kakun, olin melko järkyttynyt. Kaikkien mielestä se näyttää cashewpähkinältä tai avaruusoliolta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sharon kertoo, että kaikki Facebookin arvostelut kakuntekijästä olivat pelkästään kehuja siitä, kuinka taitava nainen oli. Lopputulos tulikin täysin yllätyksenä.

– Yritin ottaa häneen yhteyttä, mutta hän esti minut Facebookissa ja sitten siirsi kokonaan tilinsä, kun yritin saada ystäviä löytämään hänet.

Sharon kertoi maksaneensa syntymäpäiväkakusta reilut 55 euroa, mutta hän perui maksun saatuaan järkyttävän näköisen kakun. Vaikka ensin nainen olikin vihainen sattuneesta, nyt tilanne ja kakku vain naurattavat häntä.

– Kaikkien mielestä se on hulvaton. En voi uskoa, että hän ajatteli voivansa antaa sen minulle, Sharon sanoo.

Lähteet: Mirror, Facebook

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja