Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Näin ribsit kannattaa valmistaa – poimi resepti!

Ribsien maustaminen ja kypsentäminen on taitolaji.
Ribsien maustaminen ja kypsentäminen on taitolaji.
Julkaistu 05.08.2016 17:30

MTV LIFESTYLE

Ruokabloggaaja vinkkaa reseptistä, jolla valmistuvat erityisen maukkaat ribsit.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa tuoreessa blogipostauksessaan ribsireseptistä, jonka lopputulokseen hän oli erityisen tyytyväinen.

– Löysin keväisestä Kauppalehti Optiosta artikkelin superhyper houkuttelevasta Jäppilän kievarista, joka kokkaa ruokaa syvästä etelästä, Jenkkien etelävaltioista. Tähän aikaan mesta on jo kiinni ja manailin pitkään jätettyäni lehden lukemisen näin myöhään, Kinnunen kirjoittaa.

– Onnekseni isän ja tyttären pyörittämä rafla oli jakanut artikkeliin ohjeen ribseille. Hienosäädin ohjetta hieman omaan makuuni, Kinnunen jatkaa.

Katso herkullisten ribsien resepti täältä.

Tykkää Sivumaku-ruokablogista Facebookissa!

Lisää aiheesta:

Ruokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!
Superherkullinen ja takuuvarma resepti: Oletko jo kokeillut helppoa hittipastaa?
Helppo ja herkullinen kanaresepti – tämän valmistamisessa jokainen onnistuu
Tämä on arkiresepti, jota on pakko kokeilla: "Ehtaa ruokapornoa!"
Uusi versio peltilihapiirakasta yllättää: Ei jauhelihaa, mutta parempaa?
Valmista itse paranneltua versiota kouluruokaklassikosta: "Täydellisen lämmittävää pakkasruokaa!"
SivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”