Näin ribsit kannattaa valmistaa – poimi resepti!
Ruokabloggaaja vinkkaa reseptistä, jolla valmistuvat erityisen maukkaat ribsit.
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa tuoreessa blogipostauksessaan ribsireseptistä, jonka lopputulokseen hän oli erityisen tyytyväinen.
– Löysin keväisestä Kauppalehti Optiosta artikkelin superhyper houkuttelevasta Jäppilän kievarista, joka kokkaa ruokaa syvästä etelästä, Jenkkien etelävaltioista. Tähän aikaan mesta on jo kiinni ja manailin pitkään jätettyäni lehden lukemisen näin myöhään, Kinnunen kirjoittaa.
– Onnekseni isän ja tyttären pyörittämä rafla oli jakanut artikkeliin ohjeen ribseille. Hienosäädin ohjetta hieman omaan makuuni, Kinnunen jatkaa.
Katso herkullisten ribsien resepti täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan