Näin ribsit kannattaa valmistaa – poimi resepti!

ribs_rub
Ribsien maustaminen ja kypsentäminen on taitolaji.

Ruokabloggaaja vinkkaa reseptistä, jolla valmistuvat erityisen maukkaat ribsit.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa tuoreessa blogipostauksessaan ribsireseptistä, jonka lopputulokseen hän oli erityisen tyytyväinen.

– Löysin keväisestä Kauppalehti Optiosta artikkelin superhyper houkuttelevasta Jäppilän kievarista, joka kokkaa ruokaa syvästä etelästä, Jenkkien etelävaltioista. Tähän aikaan mesta on jo kiinni ja manailin pitkään jätettyäni lehden lukemisen näin myöhään, Kinnunen kirjoittaa.

– Onnekseni isän ja tyttären pyörittämä rafla oli jakanut artikkeliin ohjeen ribseille. Hienosäädin ohjetta hieman omaan makuuni, Kinnunen jatkaa.

Katso herkullisten ribsien resepti täältä.



Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!