Mainos

Nähdäänkö legendaarinen "tonnin seteli" -ilme? Kummeli-kaksikko selostaa Prisman kassahihnan tapahtumia juhannusaattona

S-ryhmän kassahihnaliveä voi ensimmäistä kertaa seurata liveselostuksen kera. Suora lähetys kassahihnalta lähetetään juhannusaattona Tampereella sijaitsevasta Prismasta.

Sadat tuhannet suomalaiset seuraavat tänä vuonna tamperelaisten juhannusostoksia, kun Facebook-livelähetys Hihna247 näyttää juhannusaaton lähetyksen Tampereelta Kalevan Prismasta, tiedottaa S-ryhmä. Tänä vuonna Hihna247 saa ensimmäistä kertaa historiassaan liveselostuksen, jota voi seurata myös paikan päällä Kalevassa. 

Tamperelaisten juhannusostoksia kommentoivat huipputoimittaja Mika Lilja sekä kaikkien hihnojen erikoisasiantuntija Pauli Kymäläinen Tampereen yliopistosta. Prisman hihna-ilmiöstä inspiroituneiden hahmojen taustalla ovat tamperelaisen huumorin ikoniset tähdet, Kummelista tutut Timo Kahilainen ja Heikki Silvennoinen. S-ryhmän mukaan hihna-kansan odotukset ovat korkealla: nähdäänkö liveselostuksessa legendaarinen tonnin seteli -ilme?

Hihna-ilmiö sai alkunsa juhannuksena 2017, jolloin livelähetys keräsi Facebookissa yli miljoona katselua. Kaikki neljä aikaisempaa lähetystä on kuvattu Helsingissä, nyt vuorossa on Suomen Tampere. Hihnan suora lähetys kuvataan Kalevan Prisman kassalla numero 12.

– Hihna247:n ympärille on syntynyt sitoutunut hihnaheimo, joka varmasti pyhittää juhannuksensa jälleen kerran hihnan katsomiseen ja kommentointiin. Koska lähetys tehdään nyt Tampereelta, kerääntyy hihnaa katsomaan todennäköisesti myös aivan uusia katsojia muun muassa Kummeli-selostuksen innostamana, kaikkia Hihna247-lähetyksiä toteuttamassa ollut Juha-Matti Levo S-ryhmän vähittäiskaupan viestinnästä kertoo.

Luvassa on kaksi puolen tunnin selostusspurttia, ensimmäinen kello 20 ja toinen kello 21.

– Kun kerran Tampereella ollaan, niin pitäähän Hihna247:n myös kuulostaa tamperelaiselta. Selostajakaksikon viiltävää analyysia voi seurata myös livenä Kalevan Prismassa, sillä selostuskoppi on aivan kuvattavan kassahihnan läheisyydessä. Ja selostus on tietenkin kuultavissa myös Facebook-lähetyksessä, kunhan laittaa äänet päälle, oimialajohtaja Ville Jylhä Pirkanmaan Osuuskaupasta kertoo. 

Ja jos et vielä tiennyt, tonnin seteli -ilmeella viitataan legendaariseen meemikuvaan Heikki Silvennoisesta:

Lähde: S-ryhmä

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja