Myrkyllinen löydös rypälerasiassa: "Se oli kerta kaikkiaan pelottavaa"

rypäle
Rypäleissä kuljeskeli myrkyllisyydestään tunnettu mustaleski. Shutterstock

Amerikkalaisnainen kertoo löytäneensä mahdollisesti vaarallisen yllätyksen viinirypälerasiasta.

Ariel Jackson, 25, osti viinirypälerasian siskonsa grillijuhlia varten michiganilaisesta Walmart-kaupasta. Kun Jackson ryhtyi pesemään rypäleitä, hän huomasi niiden joukossa myrkyllisen hämähäkin, mustalesken.

– Hän huusi suuresta hämähäkistä, ja kaikki sanoivat: "Rauhoitu nyt, se ei luultavasti ole mitään (ihmeellistä)", Jacksonin poikaystävä Michael Frank kertoi ABC Newsille.

Frank kertoo kuitenkin vieraiden katsoneen hämähäkkiä tarkemmin, ja ymmärtäneen sen olleen vaarallinen mustaleski. 

– Sillä oli vatsassaan punaiset tiimalasikuviot.

Frank suihkutti veljensä kanssa hämähäkin päälle hyönteismyrkkyä. Hämähäkki kuoli lopulta muutamien suihkausten jälkeen.

– Se oli kerta kaikkiaan pelottavaa. Tyttöystäväni on edelleen järkyttynyt.

Frank totesi, että Jacksonin vuoden vanha veljenpoika oli myös talossa, joten kaikki olivat erityisen iloisia siitä, ettei kukaan lopulta loukkaantunut.

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.