Mykistyttävän upeat piparkakkutalot – mikä näistä on suosikkisi?

3:38 Mikä on suosikkisi? Nämä piparkakkutalot ovat mykistyttävän upeita
KATSO VIDEO: Mielettömän upeita piparkakkutaloja! Mikä näistä näyttelyn luomuksista on oma suosikkisi?

Jos kaipaat inspiraatota piparkakkutalon rakentamiseen, kurkkaa videolta nämä toinen toistaan upeammat luomukset!

Ruotsin arkkitehtuurimuseossa Tukholmassa on tänäkin vuonna esillä perinteinen piparkakkutalojen näyttely. Näyttelyn lisäksi kyseessä on myös kilpailu, jossa on oma sarjansa niin lapsille, nuorille, harrastelijoille kuin arkkitehtuurialan ammattilaisillekin.

Tammikuun kahdeksanteen päivään esillä olevassa näyttelyssä voi ihailla suorastaan mykistyttävän upeita luomuksia: piparitaikinasta on loihdittu perinteisten talojen lisäksi muun muassa riikinkukkoja, majakoita ja jopa hampurilaisaterioita.

Yleisön suosikiksi piparkakkutalokisassa nousi tänä vuonna Peppi Pitkätossun Huvikumpua jäljittelevä luomus. Harrastelijaleipureiden sarjan voitti sen sijaan upeita yksityiskohtia täynnä oleva nostalginen ja satumainen talo. Lasten kilpailusarjassa nähtiin jälleen kerran runsaasti värien iloittelua.

Katso videolta jutun yltä piparkakkutalonäyttelyn upeat luomukset. Mikä on oma suosikkisi?

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja