Munanvaihtaja iski jälleen! Naisen törkeä temppu kuin suoraan Riihimäen Prismasta: "Ei tullut mieleenkään, että joku voisi tehdä noin"

1:08 Kananmunan paistaminen "kirjekuoritekniikalla" – näin munakikka toimii!

Australialaiskaupan asiakkaan käytös on herättänyt kiivaan somekeskustelun. Aldi-kaupassa asioinut henkilö hiplaili kanamunakennojen sisältöä ja vaihteli munien paikkaa saadakseen omaan rasiansa parhaat ja kalliimmat yksilöt.

Videolla: Oletko jo testannut huikeaa kirjekuoritekniikkaa kananmunan paistamiseen? Näin se toimii!

Australialaisen Aldi-kaupan naisasiakas bongattiin vaihtamassa kanamunien paikkaa kennosta toiseen. Toimintaa ei katsottu hyvällä, vaan sosiaalisessa mediassa asiakkaan käytös on tyrmätty muun muassa uskomattomaksi ja epäreiluksi, raportoi brittilehti Mirror

Vaihtoi törkeästi kalliimpia munia omaan halvempaan kennoonsa

Toinen asiakas huomasi naisen toiminnan ja raportoi asiasta kaupan henkiökunnalle. Asiakas kertoo tehneensä normaalisti ostoksia, kunnes huomasi naisen availemassa kananmunakennoja ja vaihtelemassa munien paikkaa. Moni ihminen kurkkaa kananmunakennojen sisää varmistaakseen, etteivät munat pakkaukessa ole rikkoutuneita, mutta tässä tapauksessa naisen väitetään vaihtaneen kennojen sisältöä hyvin räikeästi.

– Huomasin hänen vaihtavan munia kennosta toiseen, mutta en ollut varma hänen puuhistaan, kunnes huomasin hänen laittavan vapaan kanan munakennon takaisin hyllyyn.

Nainen oli siis napannut tavallisen munakennon sisään vapaan kanan munia ilmeisesti rahaa säästääkseen. Nyt seuraava tietämätön asiakas saattoi saada rasiassaan tavallisia munia vapaan kanan munien hinnalla.

"Minulle ei tullut mieleenkään, että joku voisi tehdä noin"

Tapauksen bongannut asiakas ilmoitti asiasta henkilökunnalle, mutta nainen oli ehtinyt jo poistua myymälästä.

– Ei ole reilua sille ihmiselle, joka nyt maksaa vapaan kanan munista tietämättä mitä kennossa on sisällä, tapausta todistanut asiakas kirjoitti Facebook-ryhmässä. 

Sosiaalisessa mediassa asiakkaan käytös tuomittiin yksiselitteisesti vääräksi ja törkeäksi.

– Todella  väärin ja turhauttavaa, että joku tekee noin, eräs kommentoijista totesi.

– Minulle ei tullut mieleenkään, että joku voisi tehdä noin, toinen ihmetteli.

– Uskomatonta, nyt olen kuullut kaiken. Mitä kaikkea ihmiset tekevätkään, kolmas päivitteli.

Munanvaihtaja liikuskeli Riihimäellä vuonna 2017

Myös Suomessa on aiemmin uutisoitu muita asiakkaita häirinneestä munanvaihtajasta. Tapauksesta ei tosin käynyt ilmi, vaihtoiko tämä riihimäkeläinen munanvaihtaja omaan kennoonsa kalliimpia vai samoja munia.

Riihimäen Prismassa asioinut asiakas kertoi tuolloin Aamupostin tekstiviestipalstalla olevansa tyrmistynyt keski-ikäisen miehen toiminnasta kananmunahyllyllä. 

– Olimme torstaina aamupäivällä Riksun Prismassa ostoksilla. Ällistyksemme oli suuri. Keski-ikäinen mies otti kananmunarasian. Otti toisenkin. Ei siinä mitään. Mutta. Hän vaihtoi munia rasiasta toiseen eli siihen minkä otti mukaansa. Kyllä on härskiä meininkiä, nimimerkki On aikoihin eletty totesi palstalla.

Kyseessä ei siis ainakaan voi olla sama munanvaihtaja kuin Australian Aldi-kaupassa, sillä Suomen munanvaihtaja oli keski-ikäinen mies.

Tarkkasilmäinen asiakas kertoi tuolloin rekisteröineensä miehen kasvonpiirteet hyvin

– Munanvaihtajan naama on muistissa ja jos seuraavan kerran näemme vastaavaa, ilmoitamme asiasta vartijalle.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja