Muistatko vielä Kyöpelivuori-pääsiäismunat? Tämän vuoksi niitä ei enää saa kaupasta
Kyöpelivuori on erityisesti monelle 1980- sekä 1990-luvun lapselle tuttu ja rakas pääsiäismuna. Virpoessa juuri tätä suklaamunaa saattoi pitää jättipottina: olihan se kooltaan huomattavasti muita pääsiäismunia isompi.
Kyöpelivuori-munia ei kuitenkaan ole näkynyt suomalaiskauppojen hyllyillä enää muutamaan vuoteen. Alun perin Leafin ja sittemmin Cloettan valmistamat pääsiäismunat katosivat pääsiäistuotevalikoimista tarkemmin ottaen jo viisi vuotta sitten.
Mitä suosikkimunille oikein tapahtui?
– Päätökseen vaikutti se, että meillä oli haasteita pääsiäismunien laadun kanssa: isot munat hajosivat helposti kuljetuksessa ja saimme myös runsaasti palautetta ”vääränlaisista” yllätysleluista, Cloettan viestintäpäällikkö Marja Piironen kertoo.
Piirosen mukaan makeisyritys ei ole juurikaan saanut palautetta kuluttajilta, jotka toivoisivat Kyöpelivuori-munia takaisin kauppoihin.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti