Muistatko vielä Kyöpelivuori-pääsiäismunat? Tämän vuoksi niitä ei enää saa kaupasta

Kyöpelivuori suklaamuna
Cloetta

Kyöpelivuori on erityisesti monelle 1980- sekä 1990-luvun lapselle tuttu ja rakas pääsiäismuna. Virpoessa juuri tätä suklaamunaa saattoi pitää jättipottina: olihan se kooltaan huomattavasti muita pääsiäismunia isompi.

Kyöpelivuori-munia ei kuitenkaan ole näkynyt suomalaiskauppojen hyllyillä enää muutamaan vuoteen. Alun perin Leafin ja sittemmin Cloettan valmistamat pääsiäismunat katosivat pääsiäistuotevalikoimista tarkemmin ottaen jo viisi vuotta sitten.

Mitä suosikkimunille oikein tapahtui? 

– Päätökseen vaikutti se, että meillä oli haasteita pääsiäismunien laadun kanssa: isot munat hajosivat helposti kuljetuksessa ja saimme myös runsaasti palautetta ”vääränlaisista” yllätysleluista, Cloettan viestintäpäällikkö Marja Piironen kertoo.

Piirosen mukaan makeisyritys ei ole juurikaan saanut palautetta kuluttajilta, jotka toivoisivat Kyöpelivuori-munia takaisin kauppoihin.

***

3:23

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja